hesabın var mı? giriş yap

  • eğerki lagavulin veya talisker gibi ada maltı içiyorsanız boğazınızı rahatlatıcak birşeyler yiyin. kesinlikle bitter çikolata türleri veya toblerone olmasın. bu viskiler long finish olduğu için uzun süre boğazınızda tat bırakır ve isli bir tası vardır. şahsen çokça sulu olmayan ufak meyveler tercih edilesidir. fazla baharatlı dudak yakan cinsten örneğin bir johnnie walker double black veya black içiyorsanız benim tercihim klasik sütlü herhangibir çikolatadır. johnie walker red veya gold içiyorsanız isli çerkez peynirini tercih edebilirsiniz. son olarak da eğer johnie walker blue içiyorsanız bana haber verin onu satalım 2 tane 100'lük tekirdağ alır gelirim ben. geri kalanıyla da eşinize dostunuza hediye alırsınız.

  • içinde bulunduğumuz dönem. eskiden insanlar emekli ikramiyeleriyle adam gibi bir semtten ev alabiliyorlarmış. şimdi ancak orta sınıf bir araba alabilirsin o parayla.

  • gossip girl, s01e09

    -i don't smell like an ashtray
    -but you look like an ass-tray

    türkçesi:

    -küllük gibi kokmuyorum
    -ama büllük gibi gözüküyorsun

    jasahsgasgfjagsfjas

  • reddedilen erkeğin hasar gormus egosunu bir derece de olsa onarması için gerçekleştirdiği eylemdir, ancak içten içe iki gün içinde yaptığı sevgilinin reddedildiği kızdan daha iyi olmadığını bildiği için o ego hafif kırık bükük kalmaya devam edecektir.

  • biz hep hastaneye sıçtığımızdan, bizi bağlamayan tip.

    sokakta öpüşmeye gelince iş, "uuuu batının ahlaksızlığı". ortalığa sıçmaya gelince "e orda da yapıyorlar." batının ahlaksızlığını alıyor muyuz almıyor muyuz gençler, bi karar versek artık?

  • yıl 1971 .mevsimlerden kış.erzurumdan ığdıra burunlu otobüsle (kamyondan bozma otobüs) seyahat edilmekte..hava çok soğuk,camlar içerden bütünüyle buz tutmuş,dışarı görünmüyor.ön ve arka kapıların arasına ilave fitilimsi bir bir madde yerleştirilmiş,herkes palto,kaput ne bulduysa giymiş.otobüste kalorifer filan yok..yol açık , gidiyoruz ama donuyoruz.bir saat kadar sonra yolculardan biri "hele şu kaloferi yah" dedi.ben yeniden arandım kalorifer nerde diye..öyle bir şey yok...(allah allah ne kaloriferi) diyorum içimden.birden muavin büyük bir tepsi çıkardı.içi odun külü dolu...çapı bir metre.mor ispirtoyu döktü yaktı.bir sıcaklık bastı yüzümüzü.ısınır gibi olduk.böylece aralıklarla dört-beş defa " kalofer"i yaktılar.mola yok.her ısınmanın
    sonunda oksijen yokluğundan nefes alamıyoruz..dokuz saat sonra ığdır'a vardık,yarı baygın...

  • "almanya yenilgisini unutturacagiz" diye buyurmustu hiddink bu mac arifesinde. unuttuk valla. hakliymis adam. isini biliyor.