6 entry daha
  • hatun kısmısı "he" desin diye er kısmısı tarafından icadolunmuş bir bir bir....birdir.* hanım kızlarımız kısmısının icadettiği yarımalma gönülsüzalma durumu (yani aksi seksekseni) ise armağandır. kesinlikle bu iki kavram karıştırılmamalıdır.
    hediye alması vermesi herbiri ayrı bir derttir. bir de "herkese aynı hediyeyi almak" meselesi vardır ki, kimi dem ahmakça, kimi dem ahlakçadır. çıktığı kızların hepsine aynı hediyeyi alan ferit beyin akibeti malumunuzdur. öte yandan herhangi bir dönüm yılının binlerce davetlisi vardır, herkese aynı rozetten hediye edilir, bu ayrı durumdur. (ahlakça olan bu idi)
    bir de sipariş edilen hediyemsiler mevcuttur. misal kualalumpura giden emmioğlunuzdan kualalumpurun en ünlü hadisesi fişdişi taraktan sipariş edersiniz. emmioğlunuz size "a olmaz benim hediyem olsun" mantığı ile kualalumpur sokaklarında fişdişi tarak ararken, aklına birden "ulan bunlardan onyüzbinmilyon tane daha alayım da, öteki kuzenleri de sevindireyim" der. siparişiniz gelir, nezaketen ücret temin etmez emmioğlunuz. bir haftaya kalmaz bakarsınız ki bütün sülale fişdişi tarak kullanıyor. e böyle hediyenin içine edesiniz gelir, ama içine ettiğiniz klozetin içine atarsınız, üstüne bi güzel sifon çekersiniz. bu durumlarda ağanın bokunun üstüne bok olur mu skatasözünü hatır edersiniz.
251 entry daha
hesabın var mı? giriş yap