932 entry daha
  • milliyet internet'e göre bu elemanın ekşi sözlüğe vurduğu darbe türkiyenin son iki gün itibariyle en önemli olayıdır. milliyet gazetesi bu adamı niye bu kadar önemsiyor anlamış değilim. sonuçta basında çalışan ve sansür karşıtı olduğunu söyleyen sansürcü biriymiş. yok onuruna şerefine laf edilmiş de falan filan.

    e elemanım o zaman onuruna şerefine dil uzatılacak hareket ve davranışlarda bulunma sende. sözüm meclisten dışarı onuruna şerefine dil uzatılacak bir hareket yapsa bi adam biz ona onursuz şerefsiz dememeli miyiz yani.

    canım sen bir zamanlar teke tek mi çife çift mi bi programında önüne gelene sayıp sövüyordun onların onuru şerefi senin kadar yok muydu. sana bişi dediklerinde "basına sansür uyguluyorlar düşünce özgürlüğünü kısıtlıyorlar imdaaaaaat poliiiss" diye bağırıyordun. o günleri haçan unuttun.

    eleştiriyi kaldıramıyorsan eleştirmeyeceksin gidip bi köşede hayatının tamama ermesini bekleyeceksin. yok öyle ben herkese sallayayım boştan doludan ama millet bana hiç olumsuz bişi söylemesin diyorsan sana fırat'ın diliyle yek yeea derim ancak.

    bu arada konuyu ne dağıtmışım be. tam yalçın küçük travması geçirmişim. ne diyorduk milliyet gazetesi, gereksiz haberler ve fatih altaylı üçgeni. o da şurda.

    (bkz: #19898759)
10886 entry daha
hesabın var mı? giriş yap