35 entry daha
  • bu sezon yaşadıkları başarısızlıkları ve hüsranlarını silip atmaya çalışırken bir yandan da kendine eğlence arayanların en büyük meşgalesi bu maç şu anda. hak veriyorum ve çok da kızmıyorum. ama üzüldüğüm bir şey var; koskoca fenerbahçe, ki herkes biliyor kimleri hangi sahada alt etmeyi başardı bu sezon fakat ankaragücü'nü yenecek gücü yokmuşcasına şaibeli hikayelere bulaştırılıyor adı.

    ne süslü cümlelere gerek var ne de teknik, taktik analizlere. madem kahvedeki amcalar gibi her komplo teorisine inanıyorsunuz ben de kahvedeki amca gibi maç yorumumu yapayım; fenerbahçe fenerbahçe gibi oynarsa ankaragücü yarım saat içerisinde çözülür. ha yok, olur da fenerbahçe bu işi beceremezse 4 sene önce bu zamanlarda yaşadığımız acının bir benzerini yine paşa paşa yaşamak adına köşemize çekiliriz. bu kadar basit!

    dün akşam nasıl ki real madrid ve barcelona 10 kişi kalan rakipleri karşısında oynadığı futbol ve attığı şahane gollerle burada övüldüyse, fenerbahçe de aynı şekilde kazandığı vakit ucuz yollara bulaşılmasın.
108 entry daha
hesabın var mı? giriş yap