• turkcell süper lig 33. hafta maçı..
    bursaspor'un maç yapmadan 3 puan alacağı haftada oynanacak olan bu maçta; fenerbahçe, bursaspor'un kardeş takımı ankaragücü'yle deplasmanda karşılaşacak..
    fenerbahçe için çok zor maç.. hele ki bu maçtan hemen önce türkiye kupası finalinin* de oynanacağı düşünülürse oldukça zor geçecektir..
  • normal şartlarda fener'in rakibi gs veya bjk'den biri olsaydı, bu maçı ankara'da 20.000 taraftarı önünde oynardı. öyle bir deplasman havası falan da olmazdı. lakin kazın ayağı "artık" öyle değil.

    fenerbahçe'nin şampiyonluk yolundaki tek rakibi bursaspor (oha!) ve bu maçta tribünlerde 20.000 ankaragücü ve bursaspor taraftarı önüne çıkacak.

    sadece bu açıdan bile çok ilginç bir maç olacağa benziyor.

    ayrıca, ankaragücü'nün kolay kolay yenilmemesi ve fenerbahçe'ye gelmiş olsalardı yeri yerinden oynatacak yıldızları ile sonucu çok merak edilen bir karşılaşma olacak.
  • fenerbahçe'nin çok rahat kazanacağı maç olacaktır kanımca.
  • maça baskılı başlayan fenerbahçe ilk golü bulursa kaleci serkan kırıntılı'nın 9 (dokuz) olan entry sayısının büyük bir artışla 30 veya 40'lara dayanacağını tahmin ediyorum. yatırımlarınızı kırıntılıya yapınız. kanımca.
  • bu sezon kazanmasi greken maclari kazanan fenerbahce icin, kolay bir mac olacagini umuyorum.
  • pek çok bursaspor taraftarının izlemek ve destek vermek için otobüslerle ankaraya intikal edeceği maç.

    (bkz: i feel a disturbance in the force)

    not : ortadoğuda barış taraftarıyım
  • 3-0 gibi rahat bir skorla fenerbahçe'nin galibiyetiyle sonuçlanır diye fısıldıyor iç ses. iç sesime güvenip iddia'da bu skora para basasım var. eğer farklı bir skorla biterse; ulan iç ses sana çok pis dalarım bak.
  • doğan kaos ortamı ve gerginlik neticesinde bu tip durumlara alışkın olan fenerbahçe'nin rahatlıkla galip geleceği karşılaşma. nitekim gerilimin kralını her yıl 2 kez yaşıyor bu takım galatasaray maçlarında. ankaragücü yöneticisi bıyıklı arkadaş yaptığı açıklamalarla fenerbahçe'nin ekmeğine tereyağını sürdü bana kalırsa.
  • ankargücü sezonunun en iyi oyununu oynasa bile karşılarında 10 maçtır gol yemeyen bir takim olduğundan bir gol atmaları bile başarı olucağı karşılaşma,
    fenerbahçe istediği baskıyı kurup bir gol bulması halinde maçı kontrolünü vermemek üzere alarak 3 puan ile sahadan ayrılcak.
  • ankaragücü'nün şanlı geçmişine bakıldığında direkt iddiadan çıkarılması gereken maç.
    belki zalad yok, belki devir değişti, belki 8-0 olmaz ama gene de olur. rahat olur.
hesabın var mı? giriş yap