4 entry daha
  • hayirlara vesile olasi gicir gicir tv dizisi.

    memlekette bir gun gecmiyor ki, yeni bir cete, bir organize eylem kaynagi fiskirmasin sayin sozluk efradi. sivil toplum orgutlenmesinde, tembellik hakkini sonuna kadar kullanan cografyam insani, sanal denizlerin serin ve sig sularinda kulac atmaya devam ediyor lakin.

    ayni topraktan fiskiran gri hucre yumaklari, bir sabah, gozyasinin da cetesi olabilecegi fikriyle uyanip, yatagindan firliyor ve bu dahiyane fikri her uc kisiden ikisinin ya yapimci, ya oyuncu, ya muzisyen yahut izleyici olarak mudahil oldugu tek dingil olan tv dizisi biciminde firinlayarak huzura getiriyor.

    ne mutlu bize ki, cete denilen meretin aslinda pek sirin bir toplasma turu olabilecegini, hic bir zahmete girmeden, elimizde cekirdek bilemedin karpuz, tek parmak hareketi ile bilincimizin altina istifleyebiliyoruz. ve hatta ne mutlu ki, cocuklarimiza isim koymak icin, saatli maarif takviminin, karinca duasi gibi yazilarinda goz nurumuzu tuketmiyoruz; dun, bugun dogan, yarin dogacak kizlarimiza aliye, ogullarimiza polat ismini koyuyoruz. buyuyunce onlara benzesin, bizi kotu yurekli kaynanalarin, scubaci devletlerin serrinden korusun diye.
77 entry daha
hesabın var mı? giriş yap