aynı isimdeki diğer başlıklar:
4 entry daha
  • abd'li astronot.ay'a yapılan ilk insanlı uçuş olan "apollo 11"'in komuta modülünün pilotluğunu yapmıştır.edwin aldrin ve neil armstrong bu uçuşta ay'a ayak basmışlar,ancak collins mekikte oturup onları seyretmiştir.

    michael'ın babası:saatin kaç olduğundan haberin var mı senin? bu saate kadar nerdeydin?akşamları benden sonra eve geleni, eve almam demiyor muyum ben?
    michael:pardon...!ay'a kadar gidip geldim.inanamıyorum baba sana ya...!dünya bizi konuşuyor, senin dünyadan haberin yok.
    michael'ın babası:var tabi.dünya'dan haberim olmaz mı? benim ay'dan haberim yok.
    michael:he he he...! çok komik. oğlunla gurur duyabilirsin baba.oğlun aya ilk giden insanlardan oldu.
    michael'ın babası:ay'a ilk gidip de,ayak basamayanlardan desek?
    michael:nasıl yani?
    michael'ın babası:herşeyden haberim var michael.kahvede arkadaşlarla,televizyonda izledik.senin yüzünden kahvedekiler benimle dalga geçti.ulan salak oğlum!insan ay'a gider de, ayak basmadan gelir mi lan?
    michael'ın annesi:küçükken de böyleydi."oğlum git bakkaldan ekmek al"dersin,"ben top oynuyorum kardeşim gitsin"der.üşengeç işte.topun peşinde koşmayı biliyo ama...!
    michael:ya baba...!neil ile edwin aya ayak bastı.ben de mekiği kontrol etmek için mekikte kaldım.
    michael'ın babası:ya sen ne salak bir adamsın!insan oraya kadar gidip de ay'a ayak basmaz mı? neil ya da edwin senin arkadaşın değil mi? rica edersin,"birader,siz şu kokpitte 5 dakika duruverin, ben de ayak basıp geleyim"dersin.bitti.gitti.
    michael:aslına bakarsan,haklısın baba.bu yemek hapı içiyoruz ya uzay yolculuklarında, insanın kafasını sersem gibi ediyo.orda aklımıza gelmedi.ben de pişman oldum şimdi.
    michael'ın babası:bak neil amstrong'a...!adam ay'a ayak basar basmaz karizmatik lafı patlattı.yok benim için küçük adım,yok ben böyle adımları elli kez götümden çıkarırım,yok insanlık için büyük adım gibi şımarıkça laflar.
    michael'ın annesi:ellerin çocukları böyle uyanık, böyle çalışkan.kime çekti ki bu çocuk?
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap