2 entry daha
  • teknoloji sirketlerinin rakiplerinin urunlerine rakip urun cikarmasina "cakma" deme furyasi ne zaman gececek, insanlar bunun son derece dogal bir surec oldugunu ne zaman algilayabilecekler bilemiyorum.

    ama bazi diger sektorler gibi, teknoloji sektorunde de isler boyle yurur. ornegin kimse simdi abs frene sahip renault araba var diye renault'ya "cakma la bu" demiyor, dememeli de. teknoloji sirketleri icin de durum farkli degil. apple'in urunu duyurdugu an, google'in benzer bir urun duyuracagini apple dahil herkes tahmin edebiliyordu, beklenen bu idi zira. bu google'i taklitci yapmaz, rekabeti korumak icin geregini yapan bir sirket yapar. kaldi ki google'in bu urunu ne zaman gelistirmeye basladigini bilemezsiniz, belki de apple'dan yillar once gelistirmeye baslamis olabilir, bunu bilemeyiz. apple'in once duyurmus olmasi, ilk dusunenin apple olmasini da gerektirmez.

    google'in otomobil ureticileri ile yakin iliskisinin uzerine beklenen bir urundu, hosgeldi. tez zamanda zaten google urunleri kullanan arabamda gorebilmeyi umuyorum.
128 entry daha
hesabın var mı? giriş yap