1 entry daha
  • claire danes'in oynadığı bir gençlik dizisiydi, '96 yapımı. liseli ve kendini çirkin bulan bir kız (claire danes oluyor bu) "hayat ne kadar kötü, bu duvarlar neden üstüme üstüme geliyor? allahım neden bu kadar çirkinim?" diye kendince takılırdı dizi boyu. güzel diziydi, çok rahat izletirdi kendini kesinlikle. üstelik o dönem çekilen gençlik dizileri arasında idealize edilmiş bir gençlik sunmakla kafayı o derece bozmamış sayılı dizilerdendi. şimdi tabii yukarıdaki "kendini çirkin bulan kız" konusu başlı başına bir sorunsal oluşturuyor bu dizi için; zira claire danes ziyadesiyle hasta olduğumuz bir insan. tabii televizyon için çekilmiş bir dizide hasta olamayacağımız birisi oynatılmaz, ama biz claire danes'in durmadan "çirkinim ben" diye ağlaştığını gördükçe, memleketindeki standartları merak etmeden duramadık.

    ha bu arada alakadar olduğunu düşünenler olur, "e peki hem gerçekten suratına bakılmaz olan, hem de çirkin olduğu için bunalımda olan hiç mi kız yok bu ecnebilerde?" diye soranlar içün:

    (bkz: welcome to the dollhouse)

    (yillar sonra gelen edit: lan simdi baktim da ilk paragrafi "... merak etmeden duramadik" diye gerzek bir kalipla bitirmisim, sanki "simdi dilerseniz konuyla alakali güzel manken dilarayla yaptigimiz ufak söylesiye bir göz atalim..." diye devam edicek bir havasi var. degistirsen olmaz, kalibimdan utanirim, entriyi silsen pire icin yorgan... hay kafami zkiyim ya...)
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap