1 entry daha
  • en cok satan monster hunter oyunu olan monster hunter world ile eski monster hunter ruhunun birlesmis hali olan oyun. world'un populerligini saglayan kisimlari alip ustune daha da koymuslar gibi duruyor. silah tasarimlari eskisi gibi civil civil. bol isikli dovus animasyonlari da world'un grafik stiline yedirilmis gibi duruyor. tirpan seklinde bir charge blade ya da lance gorduk sanirim. ne oldugunu anlayamadim. trailerda gozuken her silah tasarimina ayri ayri hayran kaldim. ayrica yarim saniye gozuken bir semsiyeli silah da var gibi ama degisik tasarimli bir sword and shield olabilir.

    monsterlar daha oncekilerden de farkli olarak japon mitolojisinden esinlenerek tasarlanmis. kappa ve oni tasarimlarini taniyabildim bir tek. digerlerinin de ufak gondermelerle yapildigini tahmin ediyorum.

    wirebug sayesinde haritada pozitif y ekseninde hareket edebiliyoruz artik ve map arasi yukleme ekranlari yok gibi duruyor.

    yanimiza artik 2 tane yardimci pet alabiliyoruz. palico kedilerimiz ve yeni gelen kopeklerimiz. kopekleri ayrica surebiliyoruz. kediler support rolu gorurken, kopekler attack rolunde bize yardimci oluyorlar. yanimiza getirdigimiz karakterlerde kisitlama yok. iki support kedi veya iki attacker kopek getirebiliyoruz.

    kasim'a kadar bekleyecegim. eger nintendo yeni bir switch konsolu duyurmazsa bir switch lite ile seruvenime baslamayi dusunuyorum.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap