• istiklal mahkemeleri'nin milenyum versiyonu. bakalım şapka takmayanları asmaya devam edecekler mi?

    (bkz: coming soon)
  • kadinlarin sahit sayilmadigi, iki erkek sahit bulunca istedigini istedigin gibi suclayip kellesinin alinabilecegi mahkemeler degil. ben tatmin oldum.
  • benim kellem kesin kesilirdi bu mahkemelerde. e askerlik yapmıcaz neticede. neyse ki korkmaya hiiiiiç gerek yok. çünkü böyle bi hadise hiç gerçekleşmeyecek. cnbce'den kasıt; (bkz: #5060593). bi de dünyanın hiçbir yerinde idam cezası kanunlardan çıkarılmışken yeniden yasalaşmamıştır heralde. hele ki bunu kendine sosyalist diyen iktidarlar hiç yapmamış olsa gerek. tkp bir ilk olamayacak ne yazık ki. öyle kolay değil kelle kesmek.

    hırsınızı alabilesiniz diye: http://i.imgur.com/ya87v.jpg
  • bazı tkplileri fena gezitirmiş mahkemeler. baksanıza adil olacağız falan diyor. sanıyor ki devrimden sonra mahkemenin başına geçecek falan. tabi neticede işçilere devrim olduğunu haber veren bir partinin üyeleri. şaşırmadık.
  • özdemir ince, ataol behramoğlu, ilhan cihaner, ali suat ertosun filan gibi isimlerle kemalizmin yeniden doğuşunun şimgesi olacaktır inşallah. aydınlık, pırıl-pırıl kemalist partiye yakışır.
  • alanlarda tek sıra yürümeyi bile beceremeyen bir partinin hayali mahkemeleridir. illa bir mahkememiz olsun istiyorlarsa mahkeme başkanı olarak yalçın küçük'ü tavsiye ederim. davalar eğlenceli geçer hiç değilse.
  • asdasdg ciddi ciddi bunun kurulabileceğini düşünenler var. yazayım biraz diyordum da vazgeçtim. ne konuşulur ki bu beyni pirinç lapasından hallice adamla? bi' de devrim sonrası süreç değerlendirmesi yapmış herifçioğlu utanmadan. sıfatını siktiğim. devrimi, mahkemeyi, adaleti size bırakırız bekleyin. mal oğlu mallar.
  • israil'i korumak için gizlice askeri üsler kurmuyorsak,
    işçileri grizudan öldürecek iş kazası ortamı yaratmıyorsak,
    tuzla tersanesinde işçi öldürmüyorsak,
    cemaat ile abd ajanlığı yapmıyorsak,
    türk diye kürt diye, alevi veya sünni diye, arap veya ermeni diye kimseye katliam yapmıyorsak,
    artı değer sömürüsü yapmıyorsak,
    memleketin değerlerini özelleştirme adı altında satmıyorsak,
    sağlığı ve eğitimi paralı hale getirmiyorsak,
    korkmamıza gerek olmayan mahkemelerdir.

    benim aklıma yattı.
    komünistler insancıldır. kimseye ölüm cezası vermezler.

    öyle uyduruktan ergenokon üfürmeleri yapıp,
    ayrıca 400 tane öğrenciyi hapse atmazlar,
    sonuç kurulsun, kuralım.
hesabın var mı? giriş yap