30 entry daha
  • bütün bu zırvadan benim anladığım şudur: tkp gençlik örgütü sürekli cnbc-e izlemekte, kendisine verilen görevleri yerine getirmemektedir. örgüt yönetimi bir uyarı yazısı yayınlamak istemiş ama "kol kırılır yen içinde kalır" kaygısıyla bunu genel bir politika gibi sunmaya çalışmıştır. bir mizah yazısı imişcesine okuduğum bu makalenin şu bölümleri epeyce zavallıca:

    "x files'ın ise tgrt'den alınması sanırız tesadüf değil. gericiliğin, mistisizmin ve doğa dışı olayların savunusunun yapıldığı bu diziye bir de derin devlet ilişkilerinin eklenmesi, kafaları iyice karıştırmaya yarıyor. "

    senin kafan pek bi narin anlaşılan gülüm, hemen karışıveriyor. ve ayrıca evet tgrt'den alınması gerçekten tesadüf olamaz, zaten x files'a para veren perde arkasındaki kişi de enver ören'di. cbnc e yönetimi de gençliğin kafasını karıştırmayı amaç bellediğinden ve bu uğurda gerici güçlerle işbirliği yapmakta beis görmediğinden ta baştan bu tarikatla bir anlaşma yapmış "önce sen yayınla sonra ben devralırım" demiştir.

    bir de şu var:

    "kapitalizm ve amerikan yaşam tarzı reddedilmiyor ancak bu yaşam tarzının ve kapitalist toplumsal ilişkilerin bazı sorunları olduğu vurgulanıyor. bu çiğ ve yetersiz eleştiri, açıkça söyleyelim sol ve sola ait değildir, olmamalıdır. "

    ulan be adam cnbc e "kapitalizmi yıkacağız" diye yol çıktı da bizim mi haberimiz olmadı? sen bi kere şu cnbc e'nin cnbc kısmına bi bakıver.
46 entry daha
hesabın var mı? giriş yap