2 entry daha
  • oyle vakit gecirtecek, cok baglanmayagim, beni dusundurtmeyecek bir kitap arayisindayken amazon bestseller'lari arasinda gordugum, alip okudugum basarisiz kitap. sirf basladigim isi bitirme takintisi yuzunden ikinci (fifty shades darker) ve ucuncu (fifty shades of freed) kitaplarini da okudum. seri ilerledikce kitaplar daha da konusuzlasti. kotu dedigim birinci kitap, iki ve uc yaninda edebi eser kaldi. bosuna mommy porn dememisler kitap icin. amma velakin, bu kadar yerdigim kitabin filmini merak ediyorum. fevkalade sorunlu, yakisikli, karizmatik ve sapik fifty'miz, christian grey'i sahnede gormek, canlandiracak aktore bagli bir katsayiyla carpilarak, cok enteresan olacak.
    ----
    aylar sonra gelen edit: gecenlerde ofiste fifty shades'in konusu acildi ve ben ayni bu baslikta yazmis oldugum gibi, ne kadar anlamsiz ve kotu yazilmis bir kitap oldugunu benim direkt yoneticim olan fakat yasca genc is arkadasima soyluyordum. konusma su sekilde gelisti:

    meva: iste ancak boyle sacma sapan kitaplar bestseller olabliyor gunumuzde.
    dumura ugrayacak karsi taraf: kesinlikle katiliyorum ama isin uzucu yani aslinda o kitap bir seriymis, iki tane daha varmis ve bu kitaplarin ucu de bestseller, harry potterlari gecmisler. hatta bir kitap daha yayinlanacak diyorlar.
    meva: evet biliyorum, ben hepsini okudum, yeni gelecek kitap da christian grey'in perspektifinden olacakmis.
    dumura ugramis karsi taraf: okudun mu!? gercekten dedigin gibi begenmesen, birini okur birakirdin ama butun triologyi gectim daha cikmamis kitaplarin konusuna bile hakimsin. meva beni korkutuyorsun.

    ben eskiden cok entellektuel bir insandim. bana ne oldu bilmiyorum.
1061 entry daha
hesabın var mı? giriş yap