45 entry daha
  • orda burda, internette, filmlerde, rorşek karakterinin maskesinde, ivediğin filminde... binbir yerde gördüm. hepsi bildiğin kelebek. hepsi bildiğin a4 kağıdının ortasına mürekkep dök, ikiye katla yapıştır, ayır.. ortaya çıkan şey... hani bana yapsalar bu testi, "kelebek, kelebek, kelebek,kelebek, kelebek" cevaplarını vereceğim...

    zannederdim. öyle değilmiş yahu. bir tane kelebek görmedim bir kere. yani hepsi kelebek gibi de. kelebek yok. genellikle cevaplarım;

    "yaratık, yaratık, yaratık, iki kişi, eyfel kulesi karnaval falan, bir bebek bir yükün altında ezilmiş üzerinde de böcek var, böbrekler iç organlar falan, kanlı kırmızı gözler, iç organlar, yaratıklar, yaratık, böyle enteresan bi yaratık, yarasa kelebek arası da bi yaratık"

    oldu. oğlum, çok korkuyorum. seri katil falan çıkıcam ben bence. yarın test sonuçlarını öğrencem. ama hiç öğle kelebek melebek değilmiş olay. resimler internettekiyle aynı belki genel olarak. ama birebir görünce, sanki beyninin bir yerine bi sinyal gönderiyor. her resim farklı bir yeri çimdikliyor sanki.

    bir de, bir tanesine baktım baktım bir şey göremedim. çok bekledi kadın. "benzet, ney o? neye benziyor? ne ki o acaba?" dedi durdu. geçmedi. "yok. bir şey yok burda" dedim durdum inatla.

    sanırım beynim gördüğü bir şeyleri görmezden geldi. geceleri farkında olmadan kurtadama falan mı dönüşüyorum lan? ne vardı ki o resimde? niye görmedim ki bir şey? çok korkuyorum, bildiğin tırsıyorum. "yaratık, yaratık, yaratık" ne be? "kelebek, kelebek, kelebek" olacaktı o hani?

    bir de bir resme bakarken, konsantre olamadım. "resmi düşünemiyorum" dedim. "ne düşünüyorsun" dedi. "bu resmi sevgilime anlattığımı düşünüyorum" dedim.

    çok pis çıkarımlar yapacak bu kadın. yemin ediyorum. eline çok kötü malzemeler verdim bence.
77 entry daha
hesabın var mı? giriş yap