17 entry daha
  • bazı şeyleri yanlış anlayan arkadaşlar var benim de anladığım kadarıyla. eskişehirspor'un olası başarısının beni mutlu edeceğini, ancak şu anki durumunu asla ama asla haketmediğini düşünerek birşeyler karalamıştım öğlen gibi.

    anti-tez olarak "bursaspor gereken cevabı vermiştir" belki bir "büyük takım zaafları" tartışmasında kullanılabilir ancak bursapor'un durumunun eskişehir'den çok çok farklı olduğunu unutmamak lazım.

    biz istiyoruz ki, es-es, güzel şehriyle, güzel taraftarıyla bursaspor, trabzonspor gibi futbol oynamaya çalışsın, bu şekilde takdir edilsin. süper lige çıktığından beri eskişehir'i hiçbir büyükle oynadığı maçta oyunu yarı alana yıkmaya çalışırken, orta sahayı pasla geçmeye çalışırken vs. görmedim ben.

    sorunumuz anadolu takımlarının başarısıyla, onları rahatça geçme isteğimizle değil. kaldı ki böyle bir isteğimiz de yok. dün sivas-bursa maçını izledim, ergiç-ozan ipek-batalla orta sahayı şak şak iki topla geçiyor, mest oluyorum. geçen sezon bursa bizi bursa'da yendiğinde de "helal olsun adamlara" demiştim. bu sene de öyle. bizim cephemizde başarılıya başarısızlık yükleme gibi bir dert yok yani.

    ama kabul etmesi lazım eskişehir taraftarının. bozma temelli, "kapanayım, kapıp atmaya çalışayım" mottolu oyun, şampiyonluk hedeflemesi gereken şehir takımlarına yakışmıyor. ha kendileri o potansiyeli görmüyorsa biz bilemeyiz, ancak uzaktan yorum yapabiliriz. beni olası eskişehir şampiyonluğu inanılmaz derecede mutlu eder. bursaspor şampiyonluğu sonrası yazdıklarıma bakabilirsiniz. ama bu şampiyonluğun bu anlayışla, bu hocayla gelmeyeceğini anlamaları, tavır almaları lazım, kendi renklerinin çıkarı için..
59 entry daha
hesabın var mı? giriş yap