5 entry daha
  • içinde bir milyon tutarsızlık barındıran yazı. yazarın kendisi de islamdaki bazı konularda tam yetkin değiken ahkam kesiyor, orası ayrı komik. ben islam profesörü müyüm? değilim. o yüzden de adeta bir islam profesörüymüş gibi binbir tutarsızlık ve saçmalık içeren yazılar yazmıyorum. haddimi biliyorum.

    şimdi bir kere eşcinselliğe günah demesinin sebebi hastalık olursa islamda yerilemeyecek, çünkü bir insanın hastalığı ile dalga geçilmez. onu allah öyle yaratmış. o zaman günah diyelim. hatta günah demek de yetmesin, tercih ve zorunluluklar üzerine biri diğerini tutmayan, ne dediği belirsiz cümleler yazalım.

    neyin fıtri neyin değil, neyin emir neyin emir olmaya bile gereksiz -taş yemek gibi- olduğu üzerine bir şeyler karalayalım ki sanki bir şey diyormuşuz gibi olsun.

    böyle oradan buradan sallama veya değil bilgiler toplayıp kafamızın ne kadar karışık olduğunu resmi belgeye gerek duyulmayacak şekilde belgeleyelim.

    "ya allahım yarabbim, şimdi tüm insanlık hetero değil miydi yea? bunu niye böyle yarattın? bak müminler olarak ne diyeceğimizi bilemedik, maymun olduk maymun." menşeili yazılar yazalım. maymun derken de "lam darwin haklıymış aga, resmen iki saniyede maymun olduk," diye inceden kıllanalım.

    türkçe kompozisyon derslerinde aldığımız 10 puanların - aldıysak tabi- gerçek hayatta süper kompozisyonlar yazmamıza sebebiyet vermeyeceğini görelim ve yazımızı okuyan herkese gösterelim.

    bu entry yazarı aşağılamak, onu dışlamak için yazılmamış, aksine onun için ne yapılabiliri tartışmıştır. ona da akıl fikir ihsan eyle yarabbi, zihin açıklığı verin eylenmiş ve verilmiş haline tekrar kavuşturmanın yolları ne olabilir sorusuna yanıt aramıştır.

    doğuştanlık ne lem?

    ayrıca yazar ile dalga geçmeyin, kafası o kadar almış.

    günah!
55 entry daha
hesabın var mı? giriş yap