5 entry daha
  • hadi diyelim ki eskiden zavallı kürtlere bazı bürokratlar ve askerler zulüm ediyorlardı ve bu yüzden terör saldırıları düzenleniyordu, hadi diyelim ki bazı kürt kardeşlerimiz evlerinden çıktığında bir daha eve dönemiyordu, hadi diyelim ki kürt kardeşlerimiz veli küçük'ler, ibrahim şahinler vs. ler zulüm ediyorlardı, askerlerimiz kürt kardeşlerimize kart kurt türkleri diyordu falan filan..

    işte bu sebeplerle ezilmiş kürt kardeşlerimiz istemeye istemeye dağa çıkmışlar ve kürt halkının hakkını savunuyordu. türk askerlerine pusu kurarak, yollara mayınlar döşeyerek, arada kendi halklarından bazılarını da öldürerek kürtlerin haklarını arıyorlardı. bu şekilde, zamanla tc'nin kürt kardeşlerimizin hakkı yendiğini, aslında onların türklerle ne kadar da iyi birer kardeş olduklarını anlamalarını istiyorlardı. bunu anlatmaya çalışıyorlardı.

    hadi tamam buraya kadar yedik...

    iyi de kaç senedir yapılan terör saldırıları ne demeye yapılyor. kürtlere zulüm ettiği iddia edilen kişilerin çoğu bugün hapishanede. eksik gedik de olsa bugünkü hükümet de açılım diyor, kürt diyor, kürtlerin de zamanında hakkı yendi diyor, asker çıkıyor zamanında kürtlere kart kurt dedik yanlış yaptık diyor.

    ama sen kalkıyorsun,sanki türklerin her istediği anında oluyormuş gibi kürtlerin bütün istekleri bir anda olsun diyorsun. türkiye apo'yu serbest bıraksın diyorsun, sen kalkıyorsun imralı'ya yapılan muamele kürt açılımını bitirdi hahaha diyorsun, sen kalkıyorsun hala pusu kuruyorsun, mayın döşüyorsun, insanları öldürüyorsun, balkonda oturan 23 yaşındaki kadına roketle saldırıyorsun, bir de utanmadan savaş hukuku diyorsun..

    ondan sonra bunları yapana gerille diyorsun, cenazelerine de gerilla cenazeleri. türklerin de umurlarında olmasını bekliyorsun. çok saf diyeceğim ama saf olmadığı da besbelli.

    neyse işte bu ahval ve şerait içinde dağa çıkmış da hala hak kürtlerin haklarını aradığını iddia edip ölüyorsa, o adamın cenazesinin durumu da hiç ilgilendirmez beni. ahmaklığına yansın.
37 entry daha
hesabın var mı? giriş yap