636 entry daha
  • bu devletin hakkinda ne zaman bir gundem yaratilsa hep ayni noktaya geliniyor ya (bkz: adolf hitler). evet ben buna bir tarafimla gulmekteyim.

    cok komik lan hakkaten. su ataturk'un hatalari diye bi baslik var . bir de almanlarin ikinci dunya savasinda hatalari diye bir baslik var. son trendimiz soyle: yok iste ataturk'un tek hatasi kokten dincilerin kokunu kurutmamakmis, almanlarinki de yahudilerin hepsini sabun yapmamakmis falan.

    ulan insan oldurmekten bahsediyoruz burda. kendi pislik emellerinizi neden cok sevdiginiz buyuk insan ataturk, o harikulade komutanininiz fuhrer adolf hitler kisilerinin hatasi olarak lanse ediyorsunuz. gidip kendiniz oldursenize? ne bekliyorsunuz?

    neymis efendim yahudiler cok eziyet cektirmis almanlara. hitler de bundan gaza gelmis. hakliymis bunlari oldurmekte aferin ona falan.

    valla bu mantik cercevesi benim hatirladigim en son anaokulunda isliyordu:"ogretmenim x bana vurdu. ben de x;e vurdum sonra..."

    aferin bu mantikla devam edin. onlar bize vurdukca. biz de onlara vuralim. sonra adamlar gelsin iskenderun'da roketatarla askerlerimizi sehit etsin. sonra biz geleneksel 47inci kuzey irak harekatina cikalim. sonra tekrar sariyayla karakolu basilsin. sonra......
6150 entry daha
hesabın var mı? giriş yap