3016 entry daha
  • rol alan karakterler dışında dünyayla ilişiği olmayan insanlara sahip dizi.

    mesela eyşan'ın hiç mi arkadaşı yok? tamam anladık ezel yeni bir dünyaya adım atmış, güvendiği bir kaç isim var ama bir cengiz'in bir ali'nin hiç mi "naber lan yarram" diye ensesine vurup diyafondan çay söyleyecek arkadaşı yok? onca yıl esnaflık yapmış mesela cengiz, hiç mi ahbabı arkadaşın yok yanına gidip iki lafın belini kıracağın?

    ömer'in ailesi mesela; yahu hiç mi akrabanız komşunuz ne bileyim bir tanıdığınız yok koskoca istanbul'da? hiç kimse girip çıkmaz mı evinize? mesela şebnem; kızım senin hayatın ezel, kamil ve tefo'dan mı ibaret? anan, baban, kardeşin, dayın, halan, olmadı bir kuzenin, arkadaşın yok mu? bip demez mi o telefon? bir çağrı, bir sms gelmez mi sana? bahar desen o da aynı. ablan olacak orospu ezel ile tanışmasa hayatından ablan ve eniştenden başka bir allahın kulu yok. o telefon bi çalsın, bi arkadaşın nasılsın desin, yav sen hastaydın ölmedin mi daha diye sorsun. dizinin baştan bir kaç bölümünü izlemedim ama yamulmuyorsam bahar yurtdışındaydı, sonradan geldi istanbul'a. geldiğin yerden birileri arasın o zaman seni. "what's up bahar, are you fine?" falan desin.

    senaryonun heyecanına, ezel'in intikamına öyle odaklanmışız ki; senaristlerin pas geçtiği noktaları bizler de görmüyoruz.
6921 entry daha
hesabın var mı? giriş yap