8 entry daha
  • düşük gelirli bir aile olduğumuz için commodore 64'lerı, amiga 500'leri aile dostumuz olan bülent abilerin evinde görüp deliler gibi özenirdim. o zaman hem bülent abide hem de oğlunda birer bilgisayar vardı.

    bir de babası fabrikatör olan bir yasemin vardı. her allahın günü onlara gidiip windows 95 işletim sistemli bilgisayarında power point açıp küçük resim * ekler dururdum slaytlara. başka yapacak bir şey yoktu çünkü. o zaman donatılardan mayın tarlası oynamayı keşfedememiştim.

    ama sonra hiç unutmam 12 şubat 1999 tarihinde eve geldiğimde salonda yıllardır istediğim şeyle karşılaştım. benim toplama bilgisayarım. annem günlere girip para biriktirerek almıştı. hani toplu para geçiyor ya eline. bir kaç tane de taksidi kalmıştı.

    benim harika bilgisayarım. kurulumu ramazan abi yapmıştı. bir tane jazz jackrabbit 2 oyunu almış, bir de winamp için tonlarca müzik yüklemişti.
    2 ay sonra biricik babacığım `:?!`sağ olsun, hacizle gitti bilgisayarım.

    kısa süren ama fırtınalı bir aşk vardı aramızda kimsenin anlamadığı. 2 ayda 4 kere format yediği halde bana hiç küsmedi. ilk aşklar unutulmazmış. unutmadım seni bilgisayar. eğer bunu okuyorsan bir yerlerde bana ulaş. ben o ergenlik çağındaki uzun saçlı kız.

    edit: düşük gelirli bir aile olmadığımız için yazmışım lan. saçmalamışım. doğrusu "olduğumuz için" olacaktı. töbe zinkar
621 entry daha
hesabın var mı? giriş yap