33 entry daha
  • gerçekten korkunçtu.serdar ortaçın daha ilk şarkısı bittiği anda en az 20 saniye boyunca sahneye milyonlarca şeyin fırlatıldığını gözlerimle gördüm. seksi polis kostümlü dansçılar ilk önce yere yattılar sonra da sahneden kaçtılar. bateriden, mikrofonlardan fırlatılan şeylerin sesi geliyordu. tabi ilk önce neler olduğunu anlamadık ama önlere doğru yüzüne atkı sarılmış apaçilerin açmaya çalıştıkları ama açamadıkları* bi pankartı gördüm. aha dedim sıçtık. o kadar korkunçtu ki, her an üzerimize doğru ateş açılacağını, el bombası fırlatılacağını falan düşünüyordum. herkes arkaya doğru kaçmaya çalışıyor ama arkadaki insanların haberi bile olmadığı için kimse hareket edemiyor herkes sıkış tıkış oluyordu. resmen izdihamın ortasında kalmıştık. arkadakiler itiyor, önümüzdekiler ise hareket edemiyordu. milim milim ilerlerken üzerimize cam parçaları geliyordu. en sonuna rahat hareket edebileceğimiz bir yere geldik ama el ayak tir tir titriyordu. uzaklaşırken de konserin iptal edildiği duyuruldu.

    özet olarak, zaten serdar ortaçın bir tek şeytan adlı şarkısını seviyordum o da ilk şarkıydı :) ve böyle şenliğin aq. zaten dağ başıydı.

    edit: taş, çatal fırlatanlar ya tkpliler ya da pkk lılar bilmiyorum. biz ordan uzaklaşırken o grubun etrafında çember haline boş bir alan oluştuğunu ve onlara su fırlatıldığını görüyordum.
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap