• - bugün içeri girebilmek için arabayla 3 saat bekledim.
    - sonunda para falan vermeden girdim.
    - park yeri bulana kadar anam ağladı. konser alanına 25 dk yürüme mesafesinde bir park yeri buldum.
    - içinde et falan olmayan boş ekmek tarzı bişeyler yedim içtim.
    - insanın girebileceği gibi bir tuvalet atayışım yarım saat sürdü ancak pes ettim ve başarısızlıkla sonuçlandı.
    - daha sonra konser alanına gittim. o anda herkesin aksi istikamette konser alanında çıkmakta olduğunu farkettim.
    - bir tane şarkı bile dinleyemeden konserin iptal olduğunu duydum.
    - o arbededen çıkmaya çalışırken kendimi mi, kız arkadaşımı mı koruyacağımı bilemedim.
    - konser alanından çıkana kadar 5 farklı yerde kavga eden gençler topluluğu gördüm.
    - zar zor da olsa yarım saatte o kalabalığın içinden çıkıp tekrar arabamın olduğu yere geldim.
    - geldiğimde arabamın sağ dikiz aynasının kırıldığını gördüm.
    - küfrede küfrede bindim arabaya.
    - kız arkadaşımı evine bıraktıktan sonra az önce de ben eve girdim.

    özet geç lan piç diyen arkadaşlarımız için bugünü şöyle özetleyebilirim:

    --- spoiler ---

    --- spoiler ---

    sikerim lan böyle şenliği!

    --- spoiler ---

    --- spoiler ---

    not: işbu entry evimdeki tuvalette işerken yazılmıştır.
  • "serdara gidiyor serdaraaaa" diye bağırarak ambulansların önüne oturanlar demokratik eylem yapmışlardır. yine bu arkadaşlar "çoğunluğun iyiliği" uğruna milletin kafasını gözünü yarmışlardır. iş bu gençlerin getireceği gelecek, umut oldukları demokrasi, özgürlük kardeşlik bilmemne.... hiçbirisini istemiyorum lanet olsun size be... bugün kafası yarılmış en az beş kişi gördüm kavganın ortasına itildim bıçaklar gördüm dizimden şişe yedim yerden atmak için şişe toplayanları gördüm sadece çatal değil şişe fırlatıldığını gördüm bu mu lan solculuk ?
  • karmate'nin rüştünü ispat ettiği, candan erçetin'in çılgın attığı şenliğin ilk günü benim için pek de güzel geçmedi. kendi çapımda eğlencenin dibine vurdum orası ayrı.
    ama böyle üniversite şenliği mi olur ulan? bu bildiğin halk konseriydi. o nasıl bir mahşeri kalabalıktı öyle.
    öğrenci temsilciler konseyi o kadar bık bık öttü şenlik günü beytepe'ye sadece ve sadece üniversite öğrencileri alınacak diye. ama bildiğin üniversite öğrencileri konser alanında azınlıktaydı. yaşlı başlı teyzeler toplanmış şenlik alanının ortasında börekli, dolmalı, sarmalı gün yapıyorlardı yahu. ankara'nın azılı apaçilerinden bahsetmiyorum bile. sonradan duyduk ki nizamiye bilet gişesine dönmüş, gelenlerin alayına öğrenci kimliği sorulmaksızın bilet kesip içeri almışlar, böylelikle üniversite şenliği'ni de baltalamış oldular. helal olsun ne diyeyim.

    ayrıca;

    - beytepe alışveriş merkezinden konser alanına giden yol üzerindeki kalorifer merkez binasının karşısına park edilmiş bmw'nin sahibi iki piç. ulan arabanın kapılarını açıp bangır bangır müzik çalma kıroluğuna imza attığınız için değil, yoldan yalnız geçen kızların neredeyse tamamının peşine takılıp iğrenç salyalarınızı yollara akıtarak yaptığınız solucanlık için sizi ilk günün en kaliteli orospuçocukları seçtim.

    - konser sonlandıktan sonra beytepe alışveriş merkezinde beliren sekiz kişilik gavat sürüsü. yalnız kalmış sevgilileri kıskanıp, kavga çıkarmak için kız arkadaşının yanında o çocukların ayağına bira şişesi fırlattığınız, bir de utanmadan salak ayağına yattığınız için sizlerde ilk günün gümüş madalyalı orospuçocuklarısınız.
  • protesto adi altinda terorizm yasanmis senliklerdir.

    en bastan bi okuyayim dedim yazilanlari ama dayanamadim, yok ya, bi siktirin gidin arkadas.

    google'a catal yazinmis, serdar ortac'in gecmisini bilmeyenler konusmasinmis... hakli protestoymus, yok gotum.

    ulan ayipladigin, kufur ettigin gecmiste yasanan bi olayin aynisini yapip, kendini serdar ortactan ustun ve bi derece hakli goruyosun ya bide, gotumle guluyorum. gir bak, o olayla ilgili basliklara neler dokturmussun ey pkk sempatizani. politik durusunuza sokayim.
  • boku çıkarılan şenlik.

    kim kazandı peki? kapitalist ötk gelen 60000 e yakın kişiden parayı vurdu, serdar abim paşa paşa parasını aldı ve yattı, köftecisi dönercisi mutlu mutlu evine döndü. olan onca eziyeti çekip ceplerinden para verip konser izlemeye gelen bir çoğu öğrenci, insanlara oldu.

    aferin size, o kadar kişiyi mağdur edip süper aldınız ahmet abinizin initikamını bravo! alkış. böyle devam edin.
  • dün odtü'de yaşanan olaylarla birlikte düşünüldüğünde, ülkedeki mevcut konjoktürün sonucu olarak üniversitelerde gücünü giderek konsolide eden 'kürtçü' grupların bu sene üniversite şenliklerine el koymayı ve rezil etmeyi kararlaştırdıklarını ortaya koyan şenlik.

    p.s: bu entry'nin yazarı serder ortaç'ı ve onun şovmen-şöven milliyetçiliğini, ikiyüzlü bir rezillik olarak görmekte, kendisinin ahmet kaya'ya yaptığı haksızlığı tarihsel bir utanç olarak değerlendirmektedir. dolayısıyla serdar ortaç'a, ahmet kaya meselesini hatırlatmak saikiyle yapılan her türlü protestoyu şiddet içermediği müddetçe sonuna kadar haklı ve meşru görürüm. fakat ne serdar ortaç'ın antipatikliği, ne de ahmet kaya'ya zamanında yapılanlar, işin özünü, yani kürtçü grupların üniversite şenliklerini örgütlü bir biçimde tarumar etmeye kalkarak güç gösterisi yaptıkları gerçeğini değiştirmiyor.
  • ne serdar ortaç'ı ne ahmet kaya'sı binlerce insana zarar verilebilecek bir eylem yapılıyor ve maalesef aramızda bunu savunanlar var. bunların savunmalarıda "ama serdar'da 99'da mgd'de hödö höde". madem belli bir hırsınız var madem içinizde intikam ateşi var o zaman gidin normal zamanda serdar ortaç'la ne hesabınız varsa görün. delikanlılığınız, siyasi görüşünüz 50.000-60.000 kişinin arasına karışıp yüzünüze gözünüze bir şeyler sarıp kapatarak sahneye çatal, bıçak falan fırlatarak mı oluyor. peki bunu yapanlar canlarımızı alan bize şehitler verdiren dağdaki teröristen ne farkı kalıyor. ya o kadar kalabalıkta o panikle çıkan izdihamda birileri ezilseydi canlar gitseydi o zaman ne olacaktı ahmet kaya'nın intikamı 11 sene sonra başka insanların canları yakılarak mı alınacaktı?
  • ön taraftaki grubun yagdırdığı çatallar ve yumurtalar eşliğinde tam anlamadığım ahmet kaya sloganlarıyla serdar ortacı ilk şarkı sonunda nakavt ettikleri şenliktir.
  • acaba bu gerzek protestoyu destekleyen gerizekalılar eğer o izdihamda herhangi bir kişi ölseydi, o zaman bu protestoyu desteklemek gibi bir orospu çocukluğu yaparlarmıydı bilmiyorum. olay insanların eğlencesinin bozulması değil. olm ezildik lan mankafalar anlamıyo musunuz?? 1-2 saniye sürmedi bu. 10 dk boyunca ezile ezile ilerledik. sen o durumda 10 dakika ne demek biliyor musun amına koduğum??

    edit: bir gerizekalıya anlatır gibi anlatıcam ki zaten gerizekalılara anlatıyorum. serdar ortaçı zerrrrrrrrrrrrrrrreee sevmem. her şarkısından nefret ederim. amaç sadece arkadaşlarla beraber olmaktı. ezilmek diil.
  • çatal,şişe fırlatmanın okula prestij kazandırdığını düşünen kişilerce desteklenen saçma sapan bir eyleme sahne olmuştur.

    serdar ortaç'ı sevmeyebilirsin, mgd ödül töreninde yaptıklarından dolayı kin de besleyebilirsin.peki sen çatal attınca noldu,sende sevmediğin adamla aynı seviyeye indin. daha bunu düşünmekten aciz insanlarsınız diyecem ama sizde seviye falan yok arkadaşım, bomboş adamlarsınız, sürü psikolojisindeki "koyun"larsınız hepiniz.

    serdarı ortaçı boşver oraya toplanan en az 50.000 kişinin suçu ne kardeşim? havada uçuşan cam şişeler,içi kum dolu pet şişeler ne oluyor? millettin suratında cam şişe patladı, bir sürü insan yaralandı, konser iptal oldu, para verenler karşılığını alamadı, herkesin keyfini kaçtı. hacettepe üniversitesi adını da bu saçma sapan işlere soktunuz. sözlü yap kardeşim protestonu, 400 kişi gelecez diye hava atmayı biliyorsun, hadi görelim bakalım sesiniz ne kadar çıkıyor? şimdi sözlükte bazı gerzekler sesimizi yeterince çıkardık derler, evet şişe atarak, çatal atarak. aferin!

    olayların öncesine dair bişeyler söylemek gerekirse; sabah ümitköy'e kahvaltıya gitmiştik, dönerken nizamiyede arabada sticker olmasına rağmen ötk'daki görevli öğrenciler tarafından kimlik kontrolu yapıldı. bizde sevindik -çünkü serdar konserinde olaylar çıkacağı bizim kulağımıza günler öncesinden gelmişti, ötk'nın da atk'nın da kulağına illaki gitmiştir diye düşünüyorduk- bu sefer içeriye dışarıdan adam almayacaklar diye. yine de teyit ettirmek için görevli çocuğa sorduk, aldığımız cevap şu :"şuan almıyoruz hocam ama akşam yoğunluk olduğunda alabiliriz". bu bize yeterli gelmedi, ilerde bekleyen ve elinde telsiz olan bir görevli arkadaşa daha sorduk, cevap yine aynı eksende :"şuan kesinlikle almıyoruz, ama akşam yoğunlukta alabiliriz. tipten belli oluyor zaten hocam kimin ne olduğu." diyor. yani adamlar çıkacak olayların farkında, tipe göre karar veriyor kimin girmesi gerektiğine, birde tabi kişi başı 10 tl meselesi var, araban varsa o da 10 tl. tertemiz para di mi? değil işte. ya kardeşim sen öğrencilerine yılda 3 gün bi etkinlik düzenliyorsun onu da bırakta biz hacettepe öğrencileri olarak rahat rahat yaşayalım, keyfini çıkaralım. ne para hırsıymış aq, yüzünde şişe patlayan o kıza sorsunlar anlatsınlar bakalım. ha bu olayların sorumluları arasından bizim üniversite öğrencisi(!) olan yok mu, var tabiki. dışarıdan adam alınmasaydı en azından o kadar kalabalık olmazlardı, kontrolü daha kolay olurdu.

    demekki neymiş, dev ekrana ötk başkanı burak bahadır, yönetim kurulu bilmem neler diye 1512 kere yazdırmakla olmuyormuş, işini adam gibi yapacaksın. güvenlikten sorumlu atk işini yapmıyorsa da yapmasını sağlayacaksın. ben seni seçmişim göndermişim konseye, herşeyden sen sorumlusun hiiiç atk'nın üzerine atma suçu. öyle ötk'yız biz diye gerim gerim gerinmeyle olmaz bu işler, ne beceriksiz,basiretsiz olduğunuzu cümle alem gördü.

    son olarak; 5 senedir bu okuldayım, her şenlikte münferit kavgalar olurdu ama ilk defa bu çapta ve konser vermeye gelen bir kişiye yapılan yakışıksız bir olayla karşılaştım. serdar ortaç'ın gerek şarkılarını gerekse kendinisi bende sevmem ama kendisine çok ayıp edildi. sahnedeki müzisyenler -ki en az 10 kişilerdi-, dansçılar falanda atılan materyallerden mağdur oldu. ben gerçek bir hacettepeli olarak kendilerinden özür diliyorum.
hesabın var mı? giriş yap