• badimle beraber ne zaman olacağını çok merak ettiğimiz, olduğu tarihteki programımızı boşaltmayı düşündüğümüz fakat henüz tarihine vakıf olamadığımız şenliklerdir. umarız hacettepe her sene daha kötüye giden şenlik olayını bu yıl düzeltmiş olur da azıcık eğleniriz.
    efsane 2003-04-05 şenliklerinde yani şenlikler stadda yapılırken ve çok daha bombastikken hacettepede okuyor olmak torunlarıma bile anlatacağım bir olaydır, okulumuzdan o yıllardaki şenlik ruhunu yeniden yakalamasını, süper-profesyonel kasıntı popçular yerine eğlendirici amatör grupları, kaliteli diceyleri ve woodstock havasını geri getirmesini istiyoruz.
    bir başlangıç için (bkz: woodstock 69), (bkz: three days of music, love and peace).

    not: tarih konusunda çok çeliskili haberler var beklemede kalıyorum merkez
  • kanımca her sene olduğu gibi ankaradaki üniversitelerinde düzenlenen şenlikler arasında en kıyak olanı olacaktır. belki ankara üniversitesi ile birinciliği paylaşırlar.
  • ötk nın facebook grubunda belirtildiği üzere 12-15 mayıs tarihlerinde olacak olan şenliktir. lakin henüz isimler belli değildir.
  • 14 mayıs günü mfö olacağı kesinleşmiştir http://www.mfo.com.tr/
  • daksjdsjkdj serdar ortaç'ın geleceği şenlikler. demet akalın'a isyan mı etmiştiniz? isyan mı etmiştik? duydunuz mu sesi? biz duyduk da. eller havaya mı? e hacettepe üniveristesi eller havaya şenlikleri diyelim adına biz artık. dedik bile.
  • serdar ortaç'a yumurta ve domates atacağım şenlikler. kendisine yoğurt atarak subliminal bir mesaj verme önerisi ise operasyonu gerçekleştirme zorluğu yüzünden tarafımdan geri çevrilmiştir. yakında facebook videolarında görüşürüz dostlar.

    yanlış anlaşılma editi: 'şenlikler olmamış' veya 'getire getire bunu mu getirdiniz' protestosu değil, kişisel bir tutum olacak bu. bilakis çok sevindim gelmesine.
  • sadece serdar ortaç'tan ibaret olmayan şenliktir. candan erçetin gibi bir tanrıça var daha ne olsun, varsın bir gün de serdar olsun.
  • öncesinde önümüzdeki çarşamba teoman'ın geleceği; candan erçetin, mfö gibi isimlerin şereflendireceği, hele hele de profestival gibi bir güzelliğin gerçekleşeceğini düşünürsek serdar ortaç'a hayıflanmanın hatâ olacağı etkinlik. okulumu sevme nedeni.
  • teoman diyosun, mfö diyosun, candan erçetin diyosun, daha ne olacak?
    bi gece de serdar'ın 7 notadan çıkardığı çeşitli kombinasyonlara dayanıver.
    bir düşünürün dediği gibi; topu topu 7 nota var, bir beste ne kadar kötü olabilirki!

    ama sen illa bi sorun çıkarıcam, illa huysuz şirin olcam desen, adamlar elvis'i mezardan kaldırıp getirse sen yine beğenmezsin.
    şuna bak ya, elvis de rahmet istedi, alemin kralı yaa.
  • son 7 yıldır katılamayacağım ilk hacettepe şenliği, zaten çim saha efsanesini bilenler bilir, ondan sonra tadı kalmadı..
hesabın var mı? giriş yap