3 entry daha
  • bazen birisiyle ne zaman ilk defa karsilastiginizi hatirlamaniz zor oluyor. fakat iliskilendirdiginiz gorseller ve mekanlar bulabiliyorsunuz. basar'in dosyasina bakinca ilk sayfasinda bir tarih goremedim ancak bir takim polaroidler mevcut. yol karsisindaki giris kati, ekmek firini yani ( miydi ? ) bir ev, yanar doner renkli nokia, yilan. cok bilmis bir adamcagiz. ilk notlar boyle lan, celallenme. beyaz tipo (ben arabadan da anlamam). kel (nam-i diger seytan) ahmet tarafindan tanistik hatta, yoksa ne isim olur bankacilik finans okuyan adamla. ama baktim degisik seyler okuyor. yani ben kacis edebiyati okurum. gercek hayat, gercek hayatta var zaten. kurgu okurum vs vs. bunun okuduklari siir falan.
    velhasil, degisik birisiydi o zaman bile. kisilik sahibi yani. herkeste olmuyor kisilik, kimi zaman baskasindan veresiye alinmis eskimis ceket gibi kisilikler, ogrenilmis cevaplar mevcut. bu adamda (adam diyorum dikkatinizi cekerim) parka var. hem mecazi hem gercek. yeni, giyilmemis. atkisi da var ki meshurdur aramizda. kisa sac, delinin teki. politiktir, yakisiyor da zaten. ben politika yapsam bende igreti duruyor. kimi insanin tipine uygun. yani simayla alay olmaz ama genetik bana mustesar tipi vermis, elime bond canta yakisiyor belki, ben ne yapayim.
    hah ne diyordum, kimisiyle arkadaslik baska turlu oluyor. yani yavas yavas olacaksin, demlenecek. basar oyle iki paragrafta anlatilacak birisi degil pek. karsisindakini iyi elestirir, bir laf eder ustune dusunursun uzun sure. guler, guldurur.
    herkesin siir kitabi yazan bir arkadasi olmali. herkesin editor ve ici genis bir arkadasi da olmali (hadi bu bonus olsun).
40 entry daha
hesabın var mı? giriş yap