14 entry daha
  • i$lerine gelince "devlet olamami$ millet" deyip a$agilamayi kabiliyetten sayan insan yavrulari, i$lerine gelmeyince "bolgede ya$ayan halk, kari$mami$ olamazlar" diye $enliklerle co$kuyla zirvalar pozisyona gecebiliyor.

    bu milliyetci karde$lerime gore temel mantik $udur : eger mumkunse soykirim yoktur. eger olmu$sa da turkler degil kurtler yapmi$tir. turkler cicidir bu topraklarin tek pis cocuklari kurtlerdir. kurtler irak'a barzaninin yanina gitsin. musul'u ve kerkuk'u versinler ama.

    e arkada$im, o zamanki devlete turk devleti diyorsun,$animizla borclarini odedik diyorsun. kurtler devlet bile kuramami$ diyorsun, sonra da gelip yok merkezi otorite zayifmi$ da; kendi insiyatifiyle olmu$ gibi enteresan argumanlar uyduruyorsun. bu ne perhiz bu ne lahana tur$usu demezler mi adama?

    bugun de kurdu, cerkezi askere gonderen devlet degil mi? askerde gercekle$en olaylari da askerlik yapan kurtlere mi yukleyelim ? evet,zira askerde kurtler de var di mi?

    olayin geldigi yer artik trajikomik olmaya ba$ladi. once ermeni soykirimi yok demek, tum dunya kabul edince ko$eye siki$inca da kurtlerin uzerine atmaya cali$mak. ne guzel hayat size.
48 entry daha
hesabın var mı? giriş yap