6 entry daha
  • dincilerin artık ezberlenen, vıcık vıcık demagoji kokan, zeytinyağı gibi her haltta üste çıkmaya yarayan mağdur edebiyatının bir başka örneğidir.

    hukuku dolanırız dediniz. kendi hukukunuzu yarattınız. özel yetkiler atadınız. haklı haksız demeden insanları içeri attırdınız. neyle suçlandığını bilmeyen insanlar yıllarca hapis yattı, hapislerde kanser olup ölmeden 3 gün önce tahliye oldu. ne delil karartması, ne yurtdışına kaçması mümkün olmayan insanları hakaret edercesine sabaha karşı yaka paça içeri attınız. evlerini aradınız, bulduklarınızdan kesip biçerek uydurduklarınızı yandaş medyanıza çaldınız. insanları yargılanmadan suçlu ilan ettiniz. kendi kafanızdaki insanları üniversitelere sokmak için atmadık takla bırakmadınız. devletin malını türlü oyunlarla kendi elinize geçirdiniz. maliye gücüyle size direnen herkesin bileğini büktünüz. bükemediklerinizi içeri attınız.

    sizi soruşturan, sizi protesto eden, size karşı duran herkesi ezdiniz, faşizmin allahını uyguladınız.

    ve şimdi utanmadan, hsyk'nun gereğini yapmasından sonra "hukukun ayaklar altına alındığını" iddia ediyorsunuz. pişkinliğin, yüzsüzlüğün bu kadarına pes.

    edit: mozambik hukuku ve mozambik dincilerinden bahsediyorum tabi ki. siz ne sandınız?
67 entry daha
hesabın var mı? giriş yap