31 entry daha
  • artık çok beceriksiz bir orduya sahip olduğumuzu düşünmeye başladım. yıllardır darbe planlayıp, sayfalar dolusu notlar alıp, imzalayıp sakla ama o darbeyi yapama. silah kimde, orduda, yönetime el koyduğunda karşı çıkabilecek güç var mı, yok. ama onlar ne yapıyor, planlayıp planlayıp oturuyor, bir de üstüne bunları dışarı sızdırıyor. böyle bir beceriksizlik yok, zaten bu ordunun yapacağı darbeden de korkmayın derim.
    tabi eğer iddialar gerçekse, bunlar geçerli. tüm bunlar iftira ise, azme hayran kalmamak elde değil. birileri fena halde nefret ediyor ordudan ya da ortalıkta çok ciddi şeyler oluyor ki örtmek için gündem değiştiriliyor.
    önce mehmet ali ağca'ya sardılar, baktılar tutmadı hemen ortaya birşey atmamız gerekiyor dediler, hop balyoz indi kafalara.
    amaann ne biçim ülke burası, huzur desen yok, iş desen yok, sağlık desen yok, eğitim-öğretim desen yok, para sadece belli bir kesimde var, bi sikimsonik iktidar var istikrar adı altında, yozlaşma almış başını gidiyor, herkes birbirini aptal yerine koyuyor ve sikmeye çalışıyor, gücü elinde bulunduran ülkelerin her biri bir tarafa çekiyor bakalım kimin elinde kalacak, hukuk yok, adalet yok, güvenlik yok. yok anam yok, edeyim ben böyle ülkenin içine.
312 entry daha
hesabın var mı? giriş yap