9 entry daha
  • örneğe çok yakın bişey veriyorum şimdi:
    yemek yemeyi iyi bir şey sanan sözlük yazarı başlığı açıp obezitenin ne kadar da sağlıksız olduğunu yazayım ben şimdi. obez olmamak için de yemek yememek lazım diyeyim. yemek yemek kötüdür diyeyim. yemek yemek sağlıksızdır diyeyim. siz de beni anoreksiya taraftarı olmakla suçlayın. ben de size anoreksist dedektörü diyeyim. siz laf anlatmaya çalıştıkça da obeziteee, diyabeteee, hipertansiyonooo, atheremooo diye üste çıkayım.
    her yemek yiyenin obez olmadığı, her obezitenin tek kaynağının sadece yemek olmadığını falan kaynatalım arada.

    şimdi her eşcinsel anal seks yapmak zorunda değildir, anal seks yapanlar sadece eşcinseller değidir desem nolur bu zamandan sonra demesem nolur.

    eşcinsellerin bir kısmının anal seks sebebi ile sağlığını tehlikeye atabilecek olmasının yemek yiyen insanların bir kısmının obezite sebebi ile sağlığını tehlikeye atabilecek olmasından ne farkı var ki, birinin içeriğinin cinsellik olması dışında? o da içgüdü bu da üçgüdü, o da önüne geçilemeyen istek bu da. kaldı ki benim bildiğim kadarıyla obezite daha ölümcül olabiliyor, hem de daha yaygın gibi sanki.

    eşcinsellikte yaygın olan ama her eşcinselin yapmadığı, üstelik eşcinsel olmayanların da gerçekleştirdiği anal seks gibi bir aktivitenin varlığından

    eşcinsellik sağlıksızdır -> eşcinsellik kötüdür -> eşcinselliği iyi bir şey sanan sözlük yazarları vardır ve haksızdır -> eşcinselliği kötü bir şey sanan ve haksız olan sözlük yazarları ya da bunları savunanlar, cinsel yönelim ayrımcılarını faşistlikle suçlamakta da bir o kadar haksızdır

    düşünce zincirine bu kadar kolay varılabilmesinin altında sağlıksız kiiiii den daha başka bir şeyler de vardır gibi geliyor bana. örneğin demagoji falan diyecem ama klişe olmayan bişey bulup geliyorum.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap