52 entry daha
  • fenerbahce'nin kotu futbolunun deniz coban'in rezalet yonetimiyle ortuldugu mactir. ama bir takim cahiller, kara cahiller hala bazi seyleri carpita carpita anlatarak milleti manipule etmenin pesinde ya, ona yanarim. 4 yil boyunca galatasaraylilarin yaptiklarini fenerbahceliler tek maca sigdirmismis. cehalet budur iste. deniz coban'in ayagina basan, suratina tukuren fenerli futbolcu oldu da biz mi kacirdik? (bkz: 10 mart 2001 galatasaray gençlerbirliği maçı). bazilarinin icindeki fener sizisi oyle ki, ne diyeceklerini nasil saldiracaklarini sasiriyorlar.

    neyse diyelim, gelelim fenerbahce'ye. fenerbahce iyi oynamadigi bir maci daha kazanmayi basarmistir. fenerli oyunculardaki mucadele eksikligi bu macta da goruldu. tabi mucadele eksikligi denince gecen senenin fenerbahcesini gormus taraftar icin bu futbol bile cennetten inme gibi gozukebilir. ama ozellikle fenerbahce orta sahasi rakibi kovalamakta ve hamle yapmakta cokca tembel davrandi. buna bir de gol pozisyonlarinda yasanan bencillik (guiza'nin ve kazim'in bencillikleri) eklenince sonunda ancak "oh be bitti" diyebildigimiz bir mac yasadik. daum da kanimca kotu gunundeydi. oysa mehmet topuz'u ilk 11 oynatarak cok guzel baslamisti maca. ama sonrasinda gelen guiza-deivid ve mehmet topuz-selcuk degisiklikleri sacma otesiydi. deivid'in futbol oynayacak hali kalmamis, kilolari ancak kacak oynamasina olanak taniyor, kenarda semih senturk gibi bir adami var, ama daum yine de deivid'i seciyor. deivid kotu gununde olan guiza'dan fazla ne yapti? hicbir sey. sonrasinda gelen selcuk degisikligi daha da kotuydu. mehmet topuz istemedigi bir mevkide oynasa da elinden geleni yapmis, iyi de bir mac cikarmis, takimda zaten eksik olan mucadeleyi bu adam sagliyor. sen onu cikarip restoran isletmeciliginden arta kalan zamanini futbola ayiran selcuk sahin'i oyuna aliyorsun. o selcuk da zaten macin sonunda yaptigi hata ile maci bursa'ya verdi, neyse ki bursa istemedi.

    kisacasi fenerbahce bu futboluyla bu hafta teklemediyse de gelecek haftalar icin hic isik vermedi. fenerbahce'nin kadrosunda gercekten cok iyi futbolcular da var, sadece kagit ustunde iyi olan oyuncular da. deivid'in bu takima yasattiklarini kimse unutamaz, kimse de kotu futbolcu diyemez, ama su an sadece ismi iyidir, kagit ustunde iyidir. koskoca ronaldo bile magnumlari yiye yiye kilolari aldi da bir daha adam olmadi.
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap