• ligin 5. haftasında saat 21'de oynanacak bu maçın en büyük özelliği, uzun yıllar sonra ilk kez ligde dörtte dört yapmayı başaran iki takımdan biri olan fenerbahçe'nin tökezleme ihtimalini barındırması. aslında maçtan bir gün önce oynanacak derbi maçı da gidişatı, hırsı ve arzuyu şekillendirebilir.

    asıl korkum ben dahil herkesin ayıla bayıla giydiği armalı formayı bugüne dek sahada giymeyi hiç tercih etmeyen takımın, bu sıkı deplasmana güzelim formayla çıkıp, olası tatsız puan kayıpları halinde bir daha bu formayı hiç giymemeye kalkışacak olmasıdır. iki sene önce ligin ilk maçında ibb karşısına turkuaz formayla çıkan fenerbahçe, yenilginin ardından formayı uğursuz ilan edip daha kimseye turkuazın yüzünü göstermemişti. aynı şey olursa üzülürüm.

    biraz da maça dair notlar düşecek olursak; fenerbahçe böyle bir deplasmandan galip ayrılıp 5'te 5'le havaya girerse büyük bir iş başarmış olur. bursaspor sezona hızlı başladı, havaya bile girdi denebilir. şimdilik pek bir numarası olmayan fenerbahçe, kalkıp da güle oynaya kazanırsa sürpriz olur. ama zaten iyi futbol oynamayan bir kadronun, hele ki milli maçlar ardından beraberliğin ötesine geçebileceğini sanmıyorum açıkçası. ama bir mağlubiyet de, havaya girmeye çalışan camiayı tepetaklak edebilir, eleştiriler acımasızlaşabilir.

    bekleyelim bakalım...
  • başta milli takımlarından cuma akşamı 22 saatlik bir uçak yolculuğu ile dönecek güney amerikalı futbolcuları nedeniyle fenerbahçe bu maçın 1 gün sonrasına (14 eylül) alınması için federasyona başvurmuştur.

    edit: arkadaşım ntv spor'un haberini geçtim buraya. yoksa ben başvurmuyorum federasyona "beyler ama jetlag diye bişey var :(" diye. allala. ben de isterim özerli topuzlu fenerbahçe* çıksın sahaya. daum ağlıyor ben değil.
  • maç sabahı stat gişesinde satılacak olan yaklaşık 1000 adet rakip takım biletinin 40-50 tanesi satıldıktan sonra geriye kalanların buharlaştığı maçtır.
  • fenerbahçe'nin volkan, gökhan gönül, lugano, bilica, roberto carlos, kazım, cristian, mehmet topuz, vederson, alex ve guiza şeklinde bir onbirle sahadaki yerini alacağı maçtır.
  • mehmet topuz'un fenerbahçe formasıyla süper ligte ilk 11 de çıktığı ilk maçtır. emre'nin yokluğunda ilk 11 de şans bulmuştur. dos santos'ta dinlendirilip yerine vederson oynamaktadır. ayrıca karşılaşmayı deniz çoban yönetecektir.
  • digiturk webtv'den satın aldığım maç. vermiş olduğum 12,90 tl'nın boktan bi futbol ve skorla bi tarafıma kaçmamasını umuyorum.
  • ilk 10 dk itibariyle iki takiminda son derece kontrollu bir oyun sergiledikleri mac.
  • google'dan kendisiyle ilgili detayları bir türlü bulamadığım maç olmuştur.
    arkadaşım ne reklam manyağıymışsınız.
  • 27 dakika boyunca hakemin kontrolsüz maç yönettiği karşılaşma. ilk defa sarı karta sahip çocuklar kadar şen bugün.
  • fenerbahcenin 11 kisi tamamlayamayacagi gun gibi asikar olan mac. hayir niye gerilim bu stres onu da anlamak mumkun degil pek.
hesabın var mı? giriş yap