49 entry daha
  • tamam, herşey tamam. hakem kötüydü, fenerliler abartıyor falan da her maçtan sonra fenerbahçe'ye yakışan x gibi moronca bir tanımlama geliyor ya bir lavuktan, iğrendiriyor insanı futboldan konuşmaktan da takım tutmaktan da. her seferinde yazıyorum biri çıkıp anlatmıyor ne var bu fenerbahçe düşmanlığını bu kadar tetikleyecek diye. veya fenerbahçe'ye yakışan nedir? neden yakışır biri bana söylesin. tamam, son iki başkanımız sağolsun mafyavari adamlar ve dominant tipler, ben de sevmiyorum, çoğu fenerbahçeli de birçok icraatını sevmesine rağmen aziz yıldırımın kişiliğini sevmiyor.

    aziz yıldırım herkes bir gün fenerbahçeli olacak gibi bir şey de çıkardı, ben de gıcık oluyorum. diğer insanlara bu kadar küstahlık etmenin bir sebebi yok. bir de şu fenerbahçe medyası var. birkaç maymun çıkıp saçma sapan yorumlar da yapıyor. fakat bu her takım için geçerli. bir çok takımın itici spor yazarı, mafyavari başkanı, yöneticisi oluyor.

    kimse yanlış anlamasın, fenerbahçe şöyle iyidir, böyle iyidir demeye getirmeye çalışıp savunmuyorum. benim gözümde bütün futbol camiası istisnalar hariç bu itici tiplerle dolu ve bizim yapabileceğimiz bir şey yok. ifrit olduğum şey sanki diğer camialar çok farklıymış gibi dangalakça çıkıp anca fenerbahçe'ye yakışır lafının mutlaka çoğu başlıkta geçmesi ve fenerbahçe düşmanlığı. hiçbir şey siyah veya beyaz değil. insan olanın biraz buna dikkat etmesi gerek. kişileri ve dönemsel olayları eleştirebilirsiniz, sevmeyebilirsiniz. ama bok atmadan önce savunduğunuz şeyin farklılığının bilincinde olmanız lazım.
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap