9 entry daha
  • edit 2: iş bankasının açıklaması
    ış bankası yaptığı açıklamada

    --- spoiler ---

    türkiye'nin milli sermayesi olarak, üstlendiği sorumluluğun bilincini faaliyetleri ile daima ortaya koyan iş bankası siyaset malzemesi yapılamayacak önemde bir kuruluş olup, özellikle ülkemizin yoğun ve hassas gündemi içinde tüm değerlendirmelerin bu önem çerçevesinde yapılması milli menfaat meselesidir.
    bankaların güven müesseseleri olduğunu, bu güvenin ulusal ve uluslararası kamuoyu nezdinde hassasiyetle korunmasının bankalarımızdan ziyade milli ekonomimiz açısından önem taşıdığını kamuoyunun bilgi ve takdirine sunarız.
    --- spoiler ---

    açıklamada asıl can alıcı kısmın burası olduğunu söylemek mümkün çünkü adnan bali (bkz: ayşe teyzenin ne işi var dövizle) görüş olarak hükumetin ekonomi politikasından yana olmasada hükumetin ve ekonominin desteğe ihtiyacı olduğundan linç yeme pahasına bu açıklamayı yapmıştı, son açıklamada bana kalırsa banka "bizle uğraşma altında kalırsın kardeş demiş"

    iş bankası bu adama zamanında haciz falan mı gönderdi acaba durup durup iş bankasına sarıyor

    aslında hazineye devredilecek bir şey yok ortada iş bankası'nın %28 hissesinin payı türk tarih kurumu(türk tarih tetkik cemiyeti) ve türk dil kurumu' na bağışlamak zorundadır. yani atatürk chp'ye maddi bir kaynak olarak hisse vermemiştir. söz konusu hisseler el değiştirse dahi oradan gelecek para yine hazineye gitmeyecek. işin özü nafile uğraş reyizzz

    edit: bu arada chp' nin atatürk'ün kurduğu parti ile alakası kalmadığı kesin bu nedenle atatürk'ün bankasında söz hakkı olmazlarına gerek yoktur. kılıçtaroğlu koltuğunuda alıp gitse fena olmaz aslında.
579 entry daha
hesabın var mı? giriş yap