8 entry daha
  • 2001 mtv avrupa muzik odullerinde, sanki o aksam canli performans verecek en asmis grupmus gibi en son sahneye cikartilan, solist herifin sesinin cikmadigi gibi bi de sarkiyi calamamasi uzerine bi ara sarki sozlerini degistirip "i donno what da fuck is wrong with my guitar" diyerek sempatiklik yapmaya calistigini uzulerek, sinirlenerek izledigimiz grup.

    mtv'nin bunlari pazarladigindan soz etmeye gerek bile goremiyorum.
    o aksamki dier rezaletleri ise en iyi rock muzik odulunu onlara weren atomic kitten (?) ve ronan keating 'e "siz daha pop muzik yapmaya devam edin!" demeleriydi.
    bi an o salonda olmayi ve bi kach sene once (bkz: jarvis cocker) 'in maykil ceksin 'a yaptigi basarisiz saldirinin basarilisini yapmak istedim.

    bunun disinda gerek kliplerinde gerek o aksamki sovlarinda yasli insanlari rencide etmelerine dayanamiyorum.

    kisa pantolon, t-shirt, zincir ve uzerine sol tarafa dogru 30 derecelik aciyla icindekini beyin sayamiyacagim kafaya gecirilmis sapkayla odul torenine gelmek, "aabi naapiyim skateciyim, asiyim, milyon dolarlarim var ama hala temiz kalpliyim, giyinise onem wermiyorum, vs.." ayaklarina yatmayi hangi akli basinda insan evladi onaylayabilir bilemiyorum.
103 entry daha
hesabın var mı? giriş yap