4 entry daha
  • bir zirve ortami sayesinde * tanidigim ve tanidigima pek memnun oldugum sozluk yazari. kendisi hakkinda yazilabilecek bircok $ey olmasina kar$in o bu yazilabilecek $eyleri bizlere vermek icin konu$arak ipucu bile vermemi$ti, anlayin artik ne menem bir insan oldugunu. adam daha konu$madan kendisi hakkinda bircok tespit yapilabilmesine imkan taniyor.

    sakin, sessiz ve arkada$ ortaminda konu$ulanlarin hepsine saygili duru$uyla olsun, gerekli gereksiz olmadik yerde soze atlayan bazi kendini bilmezlerin icine du$tugu * gaflet ve dalaletin icine girmeyi$iyle olsun bizlere beyefendi kavramini bir kez daha hatirlatip hafizalarimizdan silinmemesini saglami$tir. sanirim beyefendi olunmuyor beyefendi doguluyor. biz oradan kaybetmekteyiz.

    kendisiyle her ortamda, her tur konuda, her $ekilde oturup konu$ulabilir. belki size bulundugu ortama yeteri kadar cabuk isinamiyor gorunumu arzeder ama icindeki cevheri oyle $appadanak verme meraklisi olmamasi kendisi icin bence kotu degil tam aksine iyi bir opsiyon. az konu$kan gorunumune bakip aldanmak yerine kendisini biraz zorla da olsa konu$maya yonlendirdigimiz icin uzgun oldugumu da soyleyemeyecegim. ne iyi etmi$iz de kendisini zorlami$iz.

    son soz olarak diyebilirim ki daha nice nice ortamlarda beraber olabilmeyi can-i gonulden arzu ettigim bir suserdir kendisi.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap