8 entry daha
  • bu adam burada yazar mıdır değil midir bilemem ama bildiğim birşey varsa popüler başlıklardaki entryleri aynen alıp yazısında kullanıyor. biz onun yazdığı birşeyi kaynak göstermeden burada kullansak feryat eder ama kendisi hiç sıkılmadan bu işi yapıyor.

    kaç zamandır farkediyordum, okuduğum başlıklarda çok favori alan girdilerin yazısında olduğunu ama zahmet edip de hangi başlıktan neyden “esinlendiğini” aramıyordum.

    3 şubat 2018 tarihindeki “o son birayı içmeyecektin” başlıklı yazısında aynen şunları yazmış:

    “millet evinde yemek yiyor, restoranların cirosu düşüyor. evde uyuyanlar var oteller boş kalıyor. vergi kaybı oluşuyor! zaten iktidar vergi koymak için yer arıyor.”

    bu da benim 1 şubat 2018 tarihinde “ evde bira yapımına vergi getirilmeli” başlığına yazmış olduğum entry:

    “evde uyuyandan da vergi alınsın bence. çünkü evde uyuduğumuzda otellere para kaybettiriyoruz, turizmi de baltalıyoruz. ne fenaymışız biz.”

    bu kadar tesadüf sanki fazla. o zaman yazayım bu gazla. murat muratoğlu sever düzyazıda kullanmayı kafiye, seni takip edelim diye olacağız hafiye. başkasının yazısından bu kadar esinlenmek ayıp, gazetecilikte ilkeler galiba kayıp. bak muratoğlu muhtemelen kendinle ilgili entryleri de okursun, o zaman belki biraz düşünecek şeyler bulursun. copy paste yapmak kolay, kendi fikrini kullanıp yazsan olacak olay. daha az esinlenmeni tavsiye ederim, gözlerinden öperim.
548 entry daha
hesabın var mı? giriş yap