9 entry daha
  • bagisladigim kani bagis formunda bagislanan kisiyi belirtmedigim icin tam olarak nasil gelistigini bilmedigim bir sekilde, anlasilamaz ve kabul edilemez bir mantikla kani bagisladigim kisinin ailesine satmaya calisan kurum.

    olay soyle gelismistir.
    kizilayda metroyu alt gecit olarak kullandigim bi anda kan anonsunu duydum.gittim kan bagisladim.ertesi gun hastanin babasindan telefon geldi.tesekkur icin oldugunu dusunerek actim.adam acilen hastaneye gelmemi rica etti.ben de baska sifir- kan bulamadilar zannettim ve adama iki gun ustuste kan veremeyecegimi anlatmaya calisirken adamin konturu bitti.bende de yoktu arayamadim ama icimde kaldi bi gideyim dedim.gittigimde bana bir onceki gun doldurdugum formun ust satirlarindan birine hastanin ismini yazdirdilar ve altina bir kere daha imza attirdilar.
    hastanin babasi cok tesekkur etti.bir gun once formu doldururken o ismi yazmadigim icin kan bankasinin onlara kani para karsiliginda vermeye calistigini soyledi.

    sanirim ailenin kani alicak parasi da yoktu heralde ki adam beni kapidan girerken gordugunde cebinden eksilecek olan 140 milyon icin degil kizinin sagligi icin sevinmiscesine kosarak geldi ve bana sarildi gibi geldi bana.
250 entry daha
hesabın var mı? giriş yap