7 entry daha
  • duygular hakkinda konusurken son derece yuzeysel dusunebilen, herhangi bir derinlige inme geregi gormeyen bir yazar, yada belki sadece bana denk gelen bir kac entrysi o sekilde.

    #6126341'e bakiyorum ve bir eski sevgilinin bir arkadas olarak kalabileceginden bihaber oldugunu goruyorum mesela. bir insanin aglamasi eski sevgilisini etkiliyorsa eski sevgili o kisiyi seviyor olmali, sevmiyorsa geride birakip hic dusunmemeli gibi bir anlam kurulmus, ki bu goruse katilmak zor.

    (edit:bu entry'yi yazarken verdigim ikinci bir ornek de vardi ama falcon entry'sin degistirerek guzel bir hale sokmus. bu yuzden kendisine tesekkur ederim. yeni hali ile ikinci ornegi de gostermeye gerek yok tabi ki artik.)

    hatta sonra okudugum entrylerinin cogunda not olarak mafyaya "kotuleyin kotuleyin, beni daha populer yapiyorsunuz" gibi bir mesaj vermis ki basit bir kotulenmeyi onleme denemesinden baska bir sey olarak gormuyorum. bir de su var: (bkz: neden kotulendigi anlasilan entryler/@bleneak)

    soz konusu varliklar insanlar ve duygulari olunca biraz daha derin dusunmesini dilerdim ben sahsen; kanimca daha iyi anlayacaktir bu sekilde etrafindakileri zira.
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap