4 entry daha
  • birkaç ay evvel istanbul modern sinema vesilesiyle izleme şansına ermiştik, vizyondaymis suan çok sevindim. daha çok kişiye ulaşsın, daha çok kişi haberdar olsun izlesin isterim.

    bakın bu filmi sinema öğesi adı altında kotulemeye kalkarsaniz benim canım çok sıkılır ve canınızı sıkmak için söylenir dururum fena olur. yapmayayım.

    bu film büyük bir gerçeği anlatıyor. insan olduğumuz için katlanilmasi cok zor bir gerceklik. boylesi bir vahset tum insanligi cirkinlestiriyor. bu kadar büyükse nasıl oluyor da görmüyoruz veya görmezden geliyoruz nasıl oluyor da bu dünyada bir kısım ülkelerde bir kısım insanlar kitlesel olarak vahşice katlediliyor, işkence görüyor, nehirlere atilip, öldürülüyorlar.

    bu filmi bir belge gibi izleyin. ülke ha endonezya ha türkiye fark etmiyor. din kisvesi altında yapılan da ırk adı altında yapılan da aynı çirkinlikte.

    katliam yapsa bile, öldürdüğü insanın kanini icecek kadar çıldırmış olsa bile vicdanı sizlamayanlarin, sogukkanliligini koruyanlarin, sorumluluk almayanlarin, cezalandirilmayanlarin, pismanlik duymayanlarin hangi hisler içinde olduğunu bu filmin içinde bulabilirsiniz.
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap