8 entry daha
  • meşhur oberyn martell'in abisidir. kendisini büyük ihtimal 5.sezonda ekranlarda göreceğiz

    --- spoiler ---

    hastadır. yürüyememektedir. normalde kralın düğününe davet edilendir. ancak hastalığını gizlemek ve zaten gidemeyecek olmasından dolayı intikam ateşiyle barut fıçısı haline gelmiş kardeşi oberyn martell'i yollamak zorunda kalmıştır

    izleyenler biler kendisi homeland dizisinde ki saul berenson'un 3.sezondaki hali gibidr. hastalığı yüzünden öleceği kesin ama bu diyardan ayrılmadan büyük bir plan hazırlığı içindedir. oberyn'in ölümü üzerine pasif olmakla suçlansa da ama aslında çok büyük lokma peşinde koşmaktadır.

    ancak öyle bir büyük stratejisi falan da yoktur yani sonuçta kings landing ile ilgili planlarını targaryen kızının gelişine bağlamıştır. daenerys hiç gelmeyecem dese zoraki olarak lannisterlar ve tyreller' ile iyi geçinmeye çalışacaktır. bir kuzey isyanı gibi bir şey başlatabileceklerini düşünmüyorum. gerçi tyrell'lerin greyjoylar yüzünden güç kaybetmesi, ortaya çıkan yeni targaryen mevzusu, diğer yandan krallık'taki dinciler yüzünden lannisterların etkisinin azalması,tommen'in kız kardeşinin ellerinde olması...offf çok karışık ortalık bitiriyorum ben türkiye-suriye ilişkileri bile bu kadar kafa yorucu değildir.

    --- spoiler ---
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap