3 entry daha
  • warhammer evreninde kan, savaş, onur, cesaret, yetenek, azim, sebepsiz vahşet tanrısı olarak geçer. 4 kaos tanrısından biridir. akıtılan her damla kan kendisine bir tapınmadır. warhammer tanrılarının hepsinde olduğu gibi tapınma olayları biraz üstüste bindiği için slaanesh için işkence edilen birinden akan kan bile khorne'a güç kazandırır.

    40k evreninde khaine ile hiç bir alakası yoktur. slaanesh, en zayıf chaos tanrısı, doğduktan sonra bütün eldar panteonunu yemiş, sadece cegorach webway'a kaçmış, nurgle ısha'yı almış, khaine'i ise khorne son anda slaanesh tarafından yenilmekten kurtarmıştır.

    fantasy evreninde, ki bu da 40k evreninde eye of terror içinde bir gezegende geçiyor diye biliyorum ama ayrı evrenler olabileceğinide okumuştum, ikinci durumda khaine ile aynı tanrı olduğu da söylenir.

    yakın dövüşü tercih eder, rakibine seni öldürmek için şans tanımanın en kolay yolu budur. psychic power olayından bu yüzden nefret eder(psyker olmayanların warpcrafta karşı çok az savunması vardır. korkaklık olarak görür).
    greater daemon'ı bloodthirster, lesser daemon'ı bloodletter'dır. beast olarak juggernaught, ve hound of khorne vardır. en güçlü ölümlü şampiyonu kharn'dır.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap