6 entry daha
  • bugün itibariyle,, özelleştirildiğinde bişeylerin değişmiş olduğunu zannettmişliğimin aslında bir yanılgı olduğunu bana göstermiş,, siki taşşağına denk tabir edilebilecek kuruluş..
    biraz önce yolda gelirken benzin almak için girdiğim bi istasyonda,, depo dolar iken bende hava alıp sağa sola bakıyordum.. istasyonun ön tarafında minibüsün teki kornaya bastı önünde de bi kadının kullandığı araba duruyordu.. pompacı abi muhtemelen yanında bir müşteri* olduğunu farketmeden arkadaşına şöyle buyurdu:
    -aha yine mi yolu kapadı amına koduğumun kaltağı (ki buradan anladık ki bekleme yapan abla az önce yine sakat bi yerde bekleyip istasyonda ufak çapta tıkanıklığa sebep olmuş,, ama bu onu kaltak mı yapar yoksa abi'yi gavat mı orası meçhul)..
    araba içindeki hatun'un bi arkadaşım,, sevgilim veya kendim olduğunu düşünerekten adama içimden "ben şimdi senin amına bi koyacam" diyerek baktım ki anladığını zannediyorum ,, toparlandı hafiften..
    işim bitip tekrar arabaya bindiğimde dikiz aynasından kestim sürekli herifi,, keşke bi küfür de bana etse diye ama ağzında bir kıpırdanma göremedim (kulağım çınlamadı değil*)..
197 entry daha
hesabın var mı? giriş yap