7 entry daha
  • bazı futbolcular vardır; herifi izlerken kendi kendinize -lan bunu oynadığı topu ben de oynarım- dersiniz. bazı tfutbolcular için ise durum böyle değildir, o adamı ancak ağzınız açık izlersiniz hatta o an sahada da olsanız gene izlersiniz. başarısız veya ortalama bir meslektaşı ile arasındaki fark çok nettir çünkü.
    işte ezra miller bir ''oyuncu'' olarak kesinlikle ilk grubun içinde değildir, ikinci gruba ise oldukça yakındır. benim oyuncu olabilmeme imkan tanıyacak en küçük bir özelliğim dahi yok; biliyorum. buna rağmen o kadar fazla dangalağa, berbat performansa maruz kalıyorsunuz ki beni de sinemada veya televizyonda görseniz hiçbiriniz fazladan bir rahatsızlık duymazsınız, alıştınız çünkü.
    gördüğüm zaman -aha ben de olsam ancak bu kadar oynayamam zaten- dedirten bir sürü oyuncu var ve bunlar entry'nin başında verdiğim örnekteki futbolculara benzeyen oyuncular. ezra miller ise ''izlenecek'' cinsten bir oyuncu. gerçek bir oyuncu ile benim gibi birisi arasındaki farkı yine bana gösteren cinsten.
129 entry daha
hesabın var mı? giriş yap