5 entry daha
  • 28 mart 2012 milan barcelona maçı'nın olduğu gün kendisini canlı olarak dinlemiştim. arkadaşlarla dışarı çıkılan böyle bir maçın bulunduğu akşamda bu maç kaçmazdı. lakin bütün olay o ufak sokağa girene kadarmış. kıbrıs şehitleri caddesinin girişinden hemen sonra soldaki ilk sokakta meksika yemekleri yapan ufak bir mekan var. orada burritolarımızı mideye indirirken, iki mekan ötedeki 6a adlı bardan bu hanım kızımızın sesinin duyulmasıyla kararımızı bu kızdan yana kullanmaya karar verdik. bir tarafta messili, xavili, iniestalı barca, diğer tarafta ibramlı, thiago silvalı, robinholu milan var. ama biz gittik, "oha lan koşun sertab erener burada sahneye çıkıyormuş" diyerek mekana giriş yaptık.

    nasıl bir geceye denk geldiysek bastık(gerçi biz o zamanlar sivaslı sertab olarak tanıyorduk) 'ın süper sesi olsun, yerli, yabancı güzel şarkı seçimleri olsun ve arada çıkan dansözlü kutlama olsun biz mest olurken, diğer tarafta d-smart bulma arayışındaki gariban futbol severler 0-0'lık maça maruz kaldılar.

    neyse sözün özü bu kızda ses var, görüntü var. eğer solo kariyerine bir an evvel başlayıp, güzel şarkı seçimleri de yaparsa bu kızın adını daha çok duyarız.
3458 entry daha
hesabın var mı? giriş yap