7 entry daha
  • bugun dondugumuz turun araci olan geminin adi.

    gemide hersey dahil konseptiyle, pazar'dan pazar'a suren 7 gece 8 gunluk vizesiz tur. sirasiyla midilli-mykonos-santorini-rodos-girit-atina'ya birer gun gidiliyor. gecelemeler hep gemide. girit haric hepsi guzel, girit bombok bir yer.

    gemide ilk gece, tanisma faslinda herkese extra tur satilmaya calisiliyor, "ekstra tur almazsaniz mal gibi apisip kalir, hic bir yeri goremezsiniz" deniliyor. sazanlar da hemen aliyor bu extralari, ada basina 60 euro vererek (midilli ve atina 50 euro). sonra belediye otobusu ile 1.6 euro'ya gidilebilen yerlere 60 euro'ya goturuyorlar, gezinin ortasinda hadi ogle yemegine deyip gemiye geri getiriyorlar falan.

    aman ekstra almayin derim ben, atina haric. atina'da da pire yerine 70 km uzaktaki lavrion limanina yanasiyorlar, ekstra tura katilmazsaniz harbiden mal gibi kalirsiniz. ekstra almadan cikin sabahtan, atv falan kiralayin, kafaniza gore takilin.

    bir de, girit gibi berbat bir yerde 10 saat gecirirken, santorini gibi muhtesem bir yerde sadece 4 saat veriyorlar size.
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap