2 entry daha
  • bence bu ürünü üreten şirket beni hissedarı yapmalı. şöyle ki;
    ne zaman real'e gitsem, indomie standının önünde en azından 1-2 insan oluyor, olmasa bile "nudııııııııl!!" diye haykırdığımdan millet meraktan geliyor bakmaya. genelde de ne olduğunu anlamaya çalışarak inceliyorlar ürünleri. ben de o sırada yanımda artık kim varsa, "bayılıyorum bunlara, çok güzel" gibisinden bir şeyler dediğimden, meraklı vatandaşlar bana dönüp "evladım bu ne oluyor" diyorlar. sanki babamın fabrikasının ürünleri gibi bi açıklıyorum bi açıklıyorum ki, deneme amaçlı birer paket alıp sepete atıyorlar hemen. zati beleşten azcık pahalı. 2'li kutusu 1,5 lira, pakette olanı 70 kuruş real'de. (gün itibariyle)

    ancak, bardakta olanı "bardakta çorba" diye satılıyor real'de ve paketin üzerine "promasyon" etiketi yapıştırmışlar. pastafaryanizm müritlerime "bu bardakta çorba değil, ayrıca promasyon değil, promosyon" diye açıklamada bulunmak zorunda kalıyorum.

    tat olarak ahım şahım sayılmaz, sosları çok yetersiz. ama ucuz, bizi ilgilendiren de bu zaten.*

    bi de, içinden katlanabilen, ilginç bi plastik çatal çıkıyor. geçen, atılmak üzere mutfak tezgahına bıraktığım çatalı yıkanmış bir şekilde bulaşıklıkta gördüm. garip anam, çilekeş anam bu dandik çatalı ciks bi şey zannetmiş...

    not: bi paket noodle hakkında amma da uzun entry yazmışım la.
298 entry daha
hesabın var mı? giriş yap