• çok pis bi laf bu. çok pis koydu bana.

    oyunda * duyduğumdan beri bi garip oldu lan içim. biliyorum saçma ve aşırı duygusallık gibi geliyor ama du bi yazayım, belki hak verirsin.

    düşünsene, o kadar çoklar ve o kadar benzerler ki, diğerleri bakmıyor bile yüzlerine. bu da onlardandır diyor. ama yanında geçerken kimisinin, kimisinin ise ne olursa olsun duyamayacağın kadar alçaktan, fısıldaması ile kendine geliyor. i'm different diyor çünkü, ben farklıyım diyor. ben öyle değilim diyor. onlardan değilim. ben senin bildiklerinden değilim diyor. ne olur bi şans versen bana? ne olur da inanıp dönsen yanıma? yaftalama beni diyor. öyle görünüyor olabilirim ama içimi bilmiyorsun diyor. ben öyle değilim diyor. şeklim, şemalim, tipim, rengim, desenim, modelim, dilim, yüzüm, gözüm... aynı onlar gibi görünüyor olabilir, ya da, daha önceden lanetlenmiş bir güruha da benziyor olabilirim, ama, onlardan değilim diyor. i'm different diyor, ben farklıyım diyor...

    belki oyunda sadece turretlerden bir kaçı diyor ama bunu diyen insanlar da var?! hala daha bıkmamış, usanmamış, kendini anlatmaya çalışan, çaba gösteren, savaş veren insanlar da var?!

    vay amk. hadi onun ne dediği belli de, ben neler diyorum be arkadaş...
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap