9 entry daha
  • imdb top 250'ye girmeyi de basarmis, su anda 218. sirada.. dun gece gittim gordum, real 3d olarak. cocuk filmi olarak gorulmemesi lazim kesinlikle, cunku bence cocuk filmi icin biraz hizli bazi kisimlari..
    konusunda cok devrimsel bir yan yok, ama ara ara patlayan esprileri guzel. sanirim pek cok insani kalbinden vuracak kisimlar, toothless'in (ve oteki ejderhalarin) evcil hayvan tripleri olacaktir.

    --- spoiler ---

    ejderhalarin, boyunlari sivazlaninca kut diye narkolepsi moduna gecmelerine koptum. bi de yerdeki isik yansimasini kovalamalari cok sirindi..

    cocuk filmi olmadigini dusunmemin bir sebebi de sonunda hiccup'in o yasinda ayagini kaybetmesi oldu sanirim.. beklemiyodum lan boyle bisi, uzuldum cok.

    --- spoiler ---

    son olarak grafikleri, ozellikle 3d olusuyla, benim gibi ortalama bir seyirci icin cok ama cok tatminkar. ayrica "sakal" diyorum, baska bisey demiyorum. stoick ne zaman ekranda olsa sakal haricinde bi yere odaklanamadim resmen. oteki vikinglerde de ayni sekilde muhtesem detayli vucut killari var. cok basarili.
    ucus sahnelerinin avatar'i hatirlatmamasi mumkun degil, ve ayni sekilde insanin midesini hoplatiyor bikac yerde..

    gercekten cok keyifli.
163 entry daha
hesabın var mı? giriş yap