3 entry daha
  • nato'nun soğuk savaş döneminde kurduğu gladyo tipi örgütlenmeler tüm avrupa'da tasfiye edilirken türkiye'de böyle bir sürecin yaşanmaması ile ilgili olabilecek odalar.

    seferberlik tetkik kurulu. bu yapıdan türkiye nasıl haberdar oldu, hatırlıyor musunuz? amerikalılar ödeneklerini kesip de 1974'te dönemin genel kurmay başkanı ecevit'ten para isteyince, bu yapının varlığı devleti yönetenlerce de öğrenilmişti. 1965'te özel harp dairesi sonra da özel kuvvetler komutanlığı adını alan bu yapılanmadan ülkeyi yönetenlerin haberi yok, kurduran masraflarını karşılayan amerikalılar. ondan sonra da 'yok efendim olmaz demeyinmiş, amerika türkiye'yi işgal ederseymiş. bık bık...', 'yok bu odada savaş harekat planları bulunurmuş...' doğrudur o odalarda planlar bulunuyordur ama kime karşı planlar? o kurumun kozmik odasındaki arşiv, eminim failsiz olayların faillerini ve türkiye halkına gizli saklı kurulan komploların planlarını barındırıyordur.

    bütün kozmik odalar açılsın, halkının arkasından başkalarıyla iş çeviren bütün kurumlar hesap versin.

    bu ülkenin yargı erki, bu ülkenin bir başka kurumundaki bir odaya giremiyorsa, o kurum türkiye'nin kurumu değildir. bu, bu kadar açıktır. o odalardaki belgeleri türkiye yargısı göremiyor ama emin olun başkaları görüyordur. okyanus ötesi birileri.
131 entry daha
hesabın var mı? giriş yap