8 entry daha
  • zeki alasya-metin akpnar ikilisinin en eglenceli* kabarelerinden biridir. icindeki her bolum tek basina hatirlanasidir.

    bir apartmanin yonetim kurulu toplantisini ve bu toplantiya katilan zeki alasya*, metin akpinar*, nevra serezli*, sema yunak ve adini hatirlamadigim digerleri arasindaki dalavereleri anlatan bolumde, metin akpinar'in 4 ayri firmayla anlasarak apartman duvarina yazdirdigi "celik tabanli radyal rulo tuvalet kagitlari bu kapagin altinda iyi bankadir*" cumlesi oldurucudur.

    bir baska bolum de, boncuklu deli ibrahim'in butun suclamalari gunumuzden ornekler vererek savusturdugu "bir konu bir konuk" programi idi. program boyunca ozal'a ve dalan'a inceden laflar da sokulmustur.

    zeki alasya'nin vucuduna yapisan transparan beyaz tulumumsu bir sey giyip dusunen adam'i canlandirdigi bolumde ise olabildigince ekrana bakmamaya calisilirdi, keza buna pek gerek kalmadan o bolum daha cok sarkiyla gecti. metin akpinar'in bir deliyi canlandirdigi ve dusunen adamin akillilari savunmasini orneklerle curuterek deliligi savundugu bu atismanin sonunda zeki alasya sarkisina;

    akildan mantiktan guzellikten yana
    degilse akil, yasasin delilik
    insandan insandan insandan yana
    degilse akil, yasasin delilik

    seklinde devam etmis, etraflarini sarmis delilerden olusmus olan korodan;

    braavooo braavooo
    simdi lafi cuk oturttun aferin

    seklinde destek cevabi almistir.

    delilerin, akillilar televizyonunu isgal ettikleri ve kendi yayinlarini yaptiklari bolumde ise en cok akilda kalan nevra serezli'nin sundugu spor haberleridir. "cimler alagarson kesilmisti, hakemler siyah ustu beyaz kiyafetleriyle cok hostular, ay seyirciler cok sekerdiler, mac boyunca 'fincani tastan oyarlar' gibi manali tezahuratlar yaptilar, hoj bi mac oldu" seklinde yaptigi sunumun sonunda sorulan macin kac kac bittigi sorusuna ise "bilmem, ama aksam futbolcularla bulusuyorum, sorarim" seklinde cevap vermis, programa son noktayi koymustur.
223 entry daha
hesabın var mı? giriş yap