442 entry daha
  • reyiz sadece drake'in şahsına yönelik değil, gençlerin imrenerek baktığı ortamların meşhur çocuklarının alayına sağlı sollu girişip hepsini paramparça etmiş aslında.

    başta pedofili konusu ve bunların zayıf karakterlerine yönelik aşırı sağlam bir iş çıkarmış. bu konulara sadece drake'e diss atmış diye bakmak anlattığı şeyleri hafife almak ya da goygoyla geçiştirmek olur ki çok yazık olur yaptığı işe.

    drake denen sik kırığı diss atarken sikinin boyutuyla övünürken, kendrick lamar o sikin ne iğrenç şeylere kalkıp nasıl insanları kullandığını ve pis fantezilerini nasıl rahatça hala uygulayabildiğini anlatarak aslında drake'in suratını kendi sikiyle tokatlamış gibi olmuş. bu kadar çok sik dediğim için kusura bakmayın ama mevzu aşağı yukarı bu zaten. her türlü boku yiyip eğlenceli müzik, sanat ve gırgır şamata ayağına milleti etkisi altına alıp işlediği her suç yanına kar kalan herkese girsin yaptığı diss.

    öyle çok dinlemem ama drake sevmeyen biri falan da değilimdir bu arada ancak işi gelir geçer boş laf ve goygoydan çıkarıp çok daha ciddi ve üzeri kapatılan konulara odaklaması çok hoşuma gitti.
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap